2018-05-26 02:58:50• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Ne menjen bele kétes üzletekbe

Napi horoszkóp május 26-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.
Ma a Mars istenség az ön tizenegyedik sorsterületét látogatja meg és önt jelöli ki vezetőnek. Jó hatással van másokra, és ügyesen tudja őket motiválni. A mai napon a barátság az ön számára átlag feletti fontosságú, de az összezördülésekkel is számolni a kell, mert Marsnak van egy agresszív oldala is.


Bika: IV. 20. - V. 20.
Ön nagyon szereti a pénzt és ösztönösen jól is bánik vele, és ehhez önnek kiváló érzékei is párosul. Az égiek ígérnek önnek gyors meggazdagodási manővereket, ezeknek ne dőljön be, csak a gyakorlattal jól kiszámolt, már bizonyítottan működő üzletkötésekre szánjon időt. Vonzódhat a giccses holmikhoz, ma ezekre ne költsön.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Ön remek intellektuális adottságokkal rendelkezik, éppen ezért hírt kaphat a munkahelyéről, hogy a közel jövőben új feladatot kap, ami utazással, költözéssel is járhat. Emiatt most olyan kalandszellem hatja át, amivel már gyerekkora óta nem érzett, készséggel és izgalommal fogad mindent, a sikert csaknem biztosra veheti.


Rák: VI. 22. - VII. 22.
Az ön felett őrködő Hold ma meglátogatta az ön ötödik sorsterületét, ami harmonikussá teszi a párkapcsolatát. Ön készséges szexuális partner, ösztönösen tudja, a partnerének mi a jó. Ez a sorsterület felelős még a kockázatvállalásokért: ne menjen bele kétes üzletekbe!


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Ma úgy döntenek partnerével, hogy otthon töltik a napot, ez remek választás mert a Hold a Jupiterrel az ön négyes sorsterületéről garantálja a boldog, felhőtlen órákat. Ételt rendelnek és élvezik az együtt töltött időt, mert mindketten a legjobbat és a legtöbbet szeretnek egymásnak adni.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Ma kiemelkedő a közlésvágya, úgy érzi minden gondolatát meg kell osztani másokkal. A tudás iránti vágya igen erős, de van, hogy ön csak a felszínes megismerésig jut el. A megszerzett tudása csak akkor lesz tartós, ha azt a gyakorlatban ki is próbálja. Az ösztöneit ravaszság is színezi, ennek csavaros észjárás az eredménye.


Mérleg: IX. 23. - X.
Ha ön inkább a belső világához ragaszkodik, akkor ez a tranzit nem pénzügyi sikereket, hanem alkotó munkához köthető eredményeket hozhat. Ha jobban érdeklődik az üzleti lehetőségek iránt, akkor most ez irányból jön az égiektől segítség, az összegből fordítson jótékony célokra is, vagy rászoruló barátokra.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A mai napon feltörnek önből a régi emlékek. Jó esély van arra, hogy ön józan és racionális gondolkodású, és elengedi ezeket a régen begyűjtött sérelmeket, mert ezeket dédelgetni nem vezet semmire. Mindamellett ön képes előrelátóan és hosszú távra tervezni, valószínűleg igyekszik elfelejteni ezeket a vélt vagy valós sérelmeket.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Egyfelől szólítja a kötelességtudata, másfelől meg szeretne egy kicsit szórakozni. Ha ez így van, inkább maradjon a kötelességnél, a Szaturnusz a második sorsterületén szemben állva a Vénusszal egyébként sem hagyná, hogy jól érezze magát… Mindannyiunknak lehetnek rossz napjai. Talán fasírtban van a világgal, de ez a nap is elmúlik egyszer.


Bak: XII. 22. - I. 19.
Értékei és vagyoni helyzete foglalkoztatja a mai nap folyamán, ön minden egyes fillérért megdolgozott, épp ezért úgy gondolja, a pénzszerzés legjobb módja a biztos befektetés. Ha visszafizeti a jelzálogkölcsönét, önt büszkeség töltheti el, és ettől megnövekszik az önbizalma. Különösen azért mert ezt véres verejtékkel teljesítette.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ön most nem bánik józanul a pénzzel, általában nagylelkű, sőt költekező, és ez most megbosszulja magát. Nincs abban a helyzetben, hogy az egész baráti körének a fogyasztását ön fizesse. Pénzügyekben a mai napon rászedhető.


Halak: II. 19. - III. 20.
Ne vegye betegesen szívére a barátai véleményét, ma képes a legkisebb ügyet is felfújni, vagy esetleg még vitát is provokál. Nagyon fontosnak tartja, mások mit gondolnak önről. Pedig hatalma senkinek sincs ön felett, csak akinek ezt megengedi.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: