2019-02-05 06:18:06• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Ne hajszolja magát

Napi horoszkóp feburár 5-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Újhold van a Vízöntőben. Sok a tennivalója, de nem igazán halad úgy előre, ahogy ön akar, bizonyos dolgokat új szemszögből kellene néznie. Váratlan felismerésekre juthat, ha elég őszinte önmagához.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Kedves kisugárzása közkedveltté teszi, szinte mágikus vonzást gyakorol az emberekre. Keresse jó barátaival a beszélgetést, ha tanácsra van szüksége! Este töltse a kedvesével az idejét, sok kellemes meglepetésben lesz részük.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Próbáljon meg higgadtabban közeledni bizonyos dolgokhoz. Erre most szüksége van. Valaki ma délután nem lesz megbízható, lehet, hogy hiába vár rá. Ne idegesítse fel magát túlzottan miatta, nem éri meg...


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A közelebbi környezetéhez való kapcsolata mentes minden feszültségtől. Az ön előtt álló munkákat könnyen el tudja végezni. Fontos, hogy helyes és természetes ritmusban tegye a dolgát. Ne hajszolja magát. El kellene gondolkodnia azon, mit szeretne megváltoztatni az életében.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Újhold van a Vízöntő jegyében. Élvezze a nyugalmat, ami ma szinte mágikus módon megszállja a lelkét. Engedje, hogy ez az energia inspirálja. Ma anyagi téren nagyszerű dolgok történhetnek. Egy sikeres vásárlás örömet szerezhet.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Az újhold energiái örömre hangolják. Ön most mélyebben érez, és ezért fogékonyabbá válik a különleges boldogságra. Csodálkozni fog, mennyi élményben lesz része.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ma könnyebben dűlőre tudja vinni a dolgokat. Találkozói kicsit elhúzódnak, és más területeken is késleltetésekre kell számítani. Kora este figyeljen oda, hogy ne vigyék bele egy veszekedésbe.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Pozitív hozzáállása az emberekhez ma gyümölcsözőnek bizonyul. Pont most, amikor hivatásában problémákkal kell megküzdenie, szívesen segítenek önnek, legvalószínűbben olyan emberek, akiktől egyáltalán nem is várta volna. Ez a biztonság érzését adja önnek.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Rengeteg munka vár önre, már nem lehet semmit halogatni. Bár nem lelkesíti minden, ami ön előtt áll, de legalább a legfontosabbakat el lehet kezdeni feldolgozni. Este szánjon időt arra, hogy fontos dolgokat meg tudjon beszélni a családjával.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Továbbra is jól mennek a dolgai. Ám nincsenek illúziói, tudja, hogy továbbra is keményen meg kell dolgoznia mindenért. A további szép napokat meg kell alapoznia.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Az újhold az ön jegyében van. A bolygók az önmegvalósítást segítik elő, és az életét sikeresnek mondhatja. Nyereségre számíthat, ami az irigyei létszámát is megsokszorozza. Ezzel ne törődjön! Jelentéktelen ügyekkel ne foglalkozzon!


Halak: II. 19. - III. 20.

Az újhold az ön jegyében van. A bolygók az önmegvalósítást segítik elő, és az életét sikeresnek mondhatja. Nyereségre számíthat, ami az irigyei létszámát is megsokszorozza. Ezzel ne törődjön! Jelentéktelen ügyekkel ne foglalkozzon!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: