2020-04-29 07:54:56• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Ne hagyja, hogy másvalaki érzelmileg zsarolja

Napi horoszkóp április 29-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

A figyelme most a családi tűzhely felé fordul, az otthoni bázis építésére és megszilárdítására koncentrál. Különösen fontos önnek az érzelmi biztonság és a kényelem. A családi és a személyes ügyek elsőbbséget élveznek minden mással szemben.


Bika: IV. 20. - V. 20.

A gondolkodása kissé nyugtalan, nehéz önnek egy adott feladatra koncentrálni. Új barátságokra, új kapcsolatok létesítésére van most szüksége, ezt a közösségi oldalakon is megteheti.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Az, hogy hogyan érzi magát a mai napon, az a pénzügyeinek az alakulásától függ. Értékeli a kiszámíthatóságot, az anyagi és a kézzel fogható dolgok nagyon fontosak az ön számára. Azért ne aggodalmaskodjon túlságosan a pénz miatt.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Hold szembenállást alkot az éppen hátráló Plútóval, a személyes kapcsolataiban ez problémát okozhat. Kerülje a taktikázást, de azt se hagyja, hogy másvalaki érzelmileg zsarolja.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A hetedik sorsterületén áthaladó Mars óriási energiát ad a kapcsolatai működtetéséhez, amennyiben kordában tudja tartani basáskodó természetét. Vigyázzon, ne dirigáljon másoknak!


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Szeretne egy nagyobb társaság tagja lenni, vagy bármilyen csapatépítő munkában részt venni. Jó alkalom, hogy magához vonzzon hasonló gondolkodású embereket, lehet, hogy ehhez a közösségi oldalakat kell igénybe vennie.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ma előtérbe kerülhetnek szakmai kérdések, és mivel ön nagyon érzékeny a jó hírére, ezért a lehető legjobban teljesít, amire felfigyelhetnek a felettesei, és a siker csaknem biztosra vehető. Most a Hold teljesíti érvényesülési vágyát.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Ön nemcsak mozgásszabadságra vágyik, hanem szellemi függetlenségre is. A hangsúly az új tapasztalatok szerzésén van, és az érzelmi nyugtalansága is okozhatja. Próbálja fékezni magát!


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Most a szorosabb kötelékek kialakítására vágyik, több érzelmet keres az életben, szeretné meglévő kapcsolatát elmélyíteni. Ha szingli, akkor fontosságát érzi annak, hogy tartozzon valahová. Most érzelmi erőforrásai tekintélyesek.


Bak: XII. 22. - I. 19.

A személyes vagy üzleti kapcsolatai ma kiemelkedően fontosak lehetnek. Lehet, hogy adódik néhány nézeteltérés, de ezeket rövidesen sikerül tisztázni. Együtt kell működnie másokkal, ha sikert akar elérni.

 


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ez most a rutinmunka és a kötelességteljesítés ideje. Munkáját alaposan végzi, az apróbb részfeladatokat is türelmesen áttekinti. Ha otthonról dolgozik, akkor a háztartási feladatokkal is végez gyorsan.


Halak: II. 19. - III. 20.

Sok igénye van az érzelmei kifejezésére, azt szeretné, ha mások észrevennék, meghallgassák. Ma igazán romantikus hangulatban lehet, és a partnerére teljesen rá tud hangolódni.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: