2017-10-04 07:36:27• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Ne bízza el magát!

Napi horoszkóp október 4-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Olyan lesz, mint a szélvész ezen a napon. Gyorsan el tud intézni mindent, és korrekt módon rendezi a dolgokat. A Hold a Halak jegyében áll: ma bizonyosan észre fogja önt venni valaki. Ráadásul az a személy, akire már ön is régóta várt...

Bika: IV. 20. - V. 20.
Ma tegyen mindent félre, lehetőség szerint igyekezzen minden elmaradását behozni. Szándéka ellenére vitás helyzetbe csöppent, ahol öntől várják a döntést. Ne hamarkodja el, ne álljon egyik fél oldalára sem. Otthon jó hírekkel várják.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold a Halak jegyében áll. Most minden kicsit lassabban halad. Ha valami új dologba akar fogni, nem sok esélye van rá, várjon inkább holnapig vele. Nagy vásárlásokba se kezdjen, mert kár érheti.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Halak jegyében áll. Reményt keltően halad a feladataival, pótolni tudja az elmaradásait. Sikerül dédelgetett terve, csak el ne bízza magát! Hamarosan döntés elé kerül, mert a várt ajánlatot megkapja.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
A Hold a Halak jegyében áll, ez kicsit fékezheti önt a mai napon. Szeretné felvenni újra a kapcsolatot a régi ismerősökkel, barátokkal, rokonokkal, mert úgy érzi, hogy az utóbbi időben nagyon magára maradt. Meg fog lepődni, hogy mennyire nincs egyedül a gondjával!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A mai napon szüksége van külső ösztönzésre ahhoz, hogy jól érezze magát. Olyan emberek társaságát keresse, akik energikusabbá teszik, akik lelkesítik.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Vénusz együtt áll a Marssal a Szűz jegyében, ez nem kedvez önnek. Hajlamos arra, hogy túlvállalja magát. Mindig dolgozik valamit, és közben nem veszi észre teste jelzéseit. Az is előfordulhat ma, hogy túlkomplikálja a dolgokat.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Mars és a Vénusz együtt áll a Szűz jegyében, talán kicsit kedvetlenné teszi önt. Kellemes meglepetés várja a nap folyamán, bár első pillanatban szinte megretten a körülmények alakulása miatt. Minden jó dolog összejön, épp, ahol ön jelen van.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Sokat lót-fut, ezért kimerülhet fizikailag. A csípős, nyirkos reggelek veszélyt jelentenek az egészségére. Nagyon fogékony lehet a fertőzésekre, ezért próbálja erősíteni a szervezetét!

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold a Halak jegyében áll, és ez nem erősíti önt. Semmi sem akar úgy sikerülni, ahogyan eltervezte. Javulnak viszont a a kilátásai, hogy egy futó kalandból tartós kapcsolatot varázsoljon. Ma találkozhat valakivel, akivel ez a tartós viszony létrejön.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Munkabírását és találékonyságát csodálja környezete. Nagyszabású terveit sikerre viszi. Érdekes, izgalmas emberekkel találkozik. Délután viszont el kell intéznie egy csomó ügyet, amire nem számított.

Halak: II. 19. - III. 20.
Ne akarja irányítani a dolgok menetét, önt most a rögtönzések teszik boldoggá. Fizikailag és pszichikailag remek formában érzi magát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: