2020-05-10 08:29:48• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Nagy figyelmet fordít társa igényére

Napi horoszkóp május 10-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

Ma a Mars kvadrátot alkot a Merkúrral, legyen óvatos vezetés közben, vagy ha gépekkel, illetve éles szerszámokkal dolgozik. Legjobb lenne most elkerülni ezeket a dolgokat, különösen, ha ingerlékenynek érzi magát. Kommunikációjával ne nehezítse meg kapcsolatait.


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Merkúr a Jupiterrel trigont alkot ma az ön első sorsterületét érintve, ez a szellemileg élénkítő hatás, kedvez a szellemi munkának, vagy a baráti beszélgetéseknek. Ha valami gyakorlati kérdés felmerül önben, nyugodtan megkérdezheti idősebb barátai véleményét.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Merkúr, mint az ön uralkodó planétája kettős hatásban részesül ma, a Mars egy kvadráttal fényszögeli, mely önből pillanatok alatt méregzsákot varázsol, és durva beszédével megsértheti környezetét. A Jupiter trigonja viszont mérsékeli ezt a hatást, de uralkodnia kell csípős nyelvén.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Hold reggel átlép a hetedik sorsterületére, most önnek nagyon fontos az érzelmi biztonság, és a megbecsültség érzése, de igyekezik is ezért társa kedvében járni. Nagy figyelmet fordít társa igényére, nem szeretne hibázni.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Most készen áll önzetlenül segíteni másoknak, teljesen ráhangolódik természete intuitív oldalára, a szokásosnál sokkal kreatívabbá válik. Az emberi kapcsolatait most nagyon megbecsüli és sokra tartja, adakozó, de nem vár semmit cserébe.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Mostanában nagyon sokat gondolkodik üzleti ügyein, kapott is jónéhány ajánlatot. A mai napon döntse el, hogy melyik mellett teszi le a voksát, és a szerződést gyorsan, de kellően átgondolva aláírni, mert a későbbiekben hátráltatásban lesz része.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Otthona most a bázisa, tudja, hogy itt családja körében biztonságban érezheti magát, a Hold a negyedik sorsterületén, és a Bak jegyén halad át, remek idő a tervezésre, otthonával vagy ingatlan befektetéssel kapcsolatosan.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Ma jelentős személyes sikereket könyvelhet el, bátran hallgasson az ösztöneire és a megérzéseire. Kiválóan alkalmas idő, hogy a családdal töltse a napot, ha szeret barkácsolni vagy alkotni, akkor most változtathat egy picit az otthonán.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ma filozofikus szemmel nézi az életet, a helyzeteket, a szituációkat ösztönösen helyesen ítél meg. Nagylelkű hangulata támad, valószínűleg javítani akar társasági életén, nem igazán bírja az egyedüllétet, ha nem családban él, akkor is gondoskodik valamilyen módon egy beszélgetőtársról.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Fontosnak érzi magát, és büszke arra, hogy az ön kezében van a vezénylőpálca. Érzelmi dolgokban ön egyébként sem ismer tréfát, de ma különösen a lényegig akar hatolni, és ki nem állhatja a felszínes csevegést.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A Mars az első sorsterületén vonul át és közben kvadrátot alkot a Merkúrral, próbáljon meg környezetével kedvesebb hangot megütni, mert szókimondása sértőbb lehet környezete számára, mint amilyennek ön szánta. De azért érdemes elmondani a véleményét, mert remek ötletei lehetnek.


Halak: II. 19. - III. 20.

Ha ön szeret írni vagy olvasni, ez a nap kiválóan alkalmas, hogy az érzelmeit kifejezze, és a kreatív forrásai ma kiapadhatatlanok. A nagy beszélgetések ideje is lehet, akár telefonon, lélektől lélekig érően.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: