2015-02-15 10:51:15• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Minden oldalról támadják

Napi horoszkóp február 15-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ez a nap különleges lesz. A Jupiter a legjobb kapcsolatban van az Uránusszal. A Merkúr már felvette a maga ritmusát a Vízöntő jegyében. Önnek pedig minden sikerülni fog, és nagyon vidám vasárnapot fog átélni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A Hold átköltözött a szintén a föld elemhez tartozó Bak jegyébe. Ma minden közelebbről fogja érinteni Önt, akár szép dolgokról van szó, akár nem Ma, ha teheti, pihenjen otthonában. Egy jó barát is javíthatja a hangulatát.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Igazán elégedett lehet ma. Az Ön uralkodó bolygója, a Merkúr előre halad a maga sebességével végre, és minden a legnagyobb rendben megy. Semmi különösebb szervezés nem szükséges ahhoz, hogy Ön jól érezhesse magát. Otthon a karosszékében ülve is rendbe szedheti gondolatait, csodálatos napnak néz elébe.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A Hold az Ön uralkodó bolygója a Bak jegyében áll együtt a Plútóval, és minden oldalról támadás éri. Ez a nap valóban rosszul kezdődik, úgyhogy maradjon inkább ágyban, ameddig csak tud. Az Uránusz áll az ég tetején, tőle sem várhat sokat. Igyekezzen a lehető legkevesebb stresszel átvészelni ezt a napot.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A Jupiter még mindig jó fényszögben van az Uránusszal. Délután is sok energiát kaphat tőle, és ez sikerekhez vezeti. Ha Ön egyedülálló, akkor olyan emberrel találkozhat, akivel később házasságot is köthet. Ha már van párja, akkor a jelenlegi kapcsolatát sikerül sokkal jobbá varázsolnia. Minden barátságosabb, színesebb és kellemesebb lesz.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A Hold a Bak jegyében áll, föld elemű jegyben, mint az Öné. Ad Önnek lehetőséget arra, hogy egyedül lehessen egy kicsit, hogy lazíthasson. Ma a Vénusz és a Mars is szemen áll Önnel, különösen fogékony lesz a gyengéd szavakra. Este váratlan látogatója érkezhet, akinek Ön nagyon fog örülni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A Hold a Bak jegyében Lehetőséget ad Önnek arra, hogy egyedül lehessen egy kicsit, hogy lazíthasson. Ma a Vénusz és a Mars is szemen áll Önnel, különösen fogékony lesz a gyengéd szavakra. Este váratlan látogatója érkezhet, akinek Ön nagyon fog örülni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A Hold a Bak jegyében áll az Ön 3. sorsterületére lépett. A Mars és a Vénusz már búcsúznak egymástól. Ez nem vezet közvetlen sikerhez, de megérthet valamit, ami már hosszabb ideje motoszkált az Ön fejében. Pontosan tudni fogja merre induljon, és hova fog jutni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A Neptun az Ön IV. sorsterületén áll, ez a vízzel kapcsolatos problémák bolygója is. Ma különös figyelemmel ellenőrizze a vízzel működő műszaki eszközök állapotát. Mosógépet, kávéfőzőt, vízcsapokat, a legenyhébb figyelmetlenség is óriási károkat okozhatna. Minden esetre készítse elő a lakásbiztosítását.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A Hold a Bak jegyében áll. Általa védett állapotban érezheti magát, vigyáznak Önre. Boldogság vár Önre, egy bizonyos szituációt nagyon pozitívan szemlélhet, és ezzel barátait is fel tudja építeni. Szervezzen jó programot, és az ő társaságukban menjen szórakozni.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Az Ön horoszkópjának keleti térfele van tele bolygókkal, mint egy kosár virág. A kosár fogója a Jupiter, így ez a nap a legjobb hangulatban telik el. Töltsön minél több időt a párjával, tegyen a kedvére, hiszen az ő segítő támogatása nélkül nem jutott volna ilyen messzire.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A Szaturnusz áll a X. házban, a Nyilas jegyében kellemetlen fényszögben. Ha Ön most bármilyen vizsgára készül, akkor sokkal többet kellene tanulnia, mint gondolja. A Szaturnusz szigorú tanár, ha valaki nem jól tanulta meg a leckét, sajnos elbuktatja. Ez az Ön hivatására, és magánéletére is vonatkozik.

Napi horoszkóp

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: