2015-07-04 09:14:13• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Menjen kirándulni!

Napi horoszkóp július 4-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A csillagok állásából úgy tűnik, hogy valamilyen pluszmunkát vállalt a hétvégére, de az is lehet, hogy olyan elfoglaltsága van, ami nem igazán lelkesíti: építkezés, festés, költözködés, stb.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Nem az a cél, hogy megmaradjon egy adott szinten, hanem az, hogy egy szinttel feljebb lépjen. Ez nehezebb, mint hitte, pedig a szakmájában már elismerik, a sikerei biztosítottak, és szerencsére nem kell bármit elvállalnia.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Ha külföldre készül, akadályokra számíthat, ezt jelzik a csillagok. Talán azért, mert nem ismeri a helyi szokásokat, vagy egyszerűen nem hajlandó tudomásul venni őket – pedig önnek kell alkalmazkodnia!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Nap és a Mars is a Rák jegyében áll, jó fényszögben a Neptunusszal: jól kezdődik a hét vége. Menjen kirándulni, térjenek be a családjával egy barátságos vendéglőbe, egyenek finomságokat a szabad ég alatt. Este pihenjen, mert holnap is kellemes élmények várják.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A mai nap nyugodtnak látszik: lazítson és foglalkozzon önmagával. Próbálja meg kibogozni a gubancos helyzeteket, és ha ez elméletben sikerült, akkor a gyakorlatban sem lesz hiba.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Új ruha, új arcok, új társaság, új szerelem? Ma minden lehetséges! Bátran kerüljön a társaság középpontjába!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Úgy érezheti, hogy van valami halaszthatatlan ügy, amit csak ma tud elintézni. Számoljon vele, hogy ezzel felborítja a már rég megbeszélt családi terveket, ezért neheztelni fognak önre.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Bár egyedül is meg tudná oldani a problémákat, mégis jobb lenne, ha elfogadná a segítő kezeket. Járjon nyitott szemmel és füllel, mert az üzleti kapcsolataiban hasznát veheti a most megismert lehetőségeknek. Akár apró kockázatokat is vállalhat.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Merkúr az ön párkapcsolatait jelző területen áll, és sokkal több figyelmet követel. A tegnapi heves vita után jó lenne, ha minden energiájával a kedvesére koncentrálna. Az estét egy kellemes közös programmal kellene zárniuk.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Mindenkinek van valamilyen istenadta tehetsége, önnek is. Jó lenne, ha tudná, mi az, és abban teljesedhetne ki, amihez a legjobban ért, mert ma valószínűleg egy olyan területen kíván bizonyítani, amihez nem ért igazán, ez pedig okozhat gondokat...

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ma biztosan alkalma lesz az önismerete fejlesztésére. Keresse a barátai társaságát, és ha jó megfigyelő, sokat tanulhat önmagáról a kapcsolatain keresztül. Ez még akkor is hasznos lesz, ha valamilyen negatív tulajdonságára derül fény.

Halak: II. 19. - III. 20.
A barátságait jelző területén a Plútó szemben áll a Nappal. Azt, hogy a baráti köréből valaki az ellenségévé vált, már eddig is sejthette, de pont erre az emberre még rémálmaiban sem gondolt. A tevékenysége tetemes kárt okozhat önnek...

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: