2012-08-03 08:15:24• hírek • Astronet

Napi horoszkóp: Rák - Ma végre rúgjon ki a hámból

Napi horoszkóp augusztus 3-ára a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Régi emlékek juthatnak eszébe, elönti önt az érzelmek árja. Talán rádöbben bizonyos hibáira, amiknek úgy érzi, most kell meginnia a levét. Bánkódás helyett tanuljon a hibáiból, és változzon meg, tegyen most másként!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Nagyon belebonyolódott egy dologba, és nehéz most már tisztán látnia. Segítséget kérhet egy bölcsebb embertől, de inkább egy, mint számtalan tanácsadótól. A túl sok tanács épp annyira zavaró lehet, mint a teljes tanácstalanság.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Túlságosan is törekszik a tökéletességre, pedig vannak területek, ahol nagyvonalúbbnak kellene lennie. És nemcsak másokkal, de önmagával szemben is. Ha túl szigorú, azzal a saját idegeit is felőrli. Legyintsen a dolgokra!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ma végre rúgjon ki a hámból, ideje lenne szórakozni, kikapcsolódni. A zene és a tánc barátai, ne féljen tőlük. A feloldódást szeszekben keresni túl sok mellékhatással járna. A muzsikától legfeljebb a füle meg a talpa fájdul meg.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Úgy érezheti ma, ahogy csak ritkán: hogy senkinek sem fontos, senkinek nincs szüksége önre. Persze nem kell mindig a középpontban állnia, de ez még nem jelenti azt, hogy ön nem fontos tényező. A mellékszereplők is fontosak!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Valami olyasmi történik ma önnel, ami felforgatja a napi programját. Az, hogy ezt kellemetlenségnek fogja-e fel, vagy épp ellenkezőleg, egy jó lehetőségnek, az nagyban múlik az ön hangoltságán. Vidítsa magát zenével ma reggel!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Ügyes taktikázással ma elérheti, hogy inkább gazdagodjon, növekedjen ma a bankszámlája, mintsem apadjon. Mielőtt döntene azonban, kérje ki egy hozzáértő szakember véleményét. Az arany hitelkártya nem arany, még ha fénylik is.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Enyhén szólva zűrzavarosak az érzelmei, aligha tudja eldönteni, hogy mit is tegyen. Ha végképp nem lát kiutat, keressen fel egy jóst, kártyavetőt, vagy tisztánlátót. A döntést azonban végül önnek kell meghoznia.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Derűs, felhőtlen nap áll ma ön előtt. Nem kell attól tartania, hogy ebben megzavarják, de ehhez persze el kell végeznie a kötelező dolgait. Minden, amit magára vállalt, ma örömmel tölti el: mintha nem is feladat volna. Így könnyű.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Még mindig nem volt nyaralni? Ne halogassa tovább, kezdje el legalább a tervezést! Ön nem az a típus, aki céltalanul szeret elindulni, de lehet, hogy egyszer ezt is ki kell próbálnia. De a szabadságát legalább vegye ki!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ma a fizikai munka kifejezetten hasznára válhat, mert hajlamos az idegeit túlfeszíteni a szellemiekben. Ha eddig nem tette volna, most végre egy tisztítókúrának is alávetheti magát. A feles súlyokkal a stressz is távozhat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.


Ön nem egy kiegyensúlyozott ember az érzelmi életében, de a mai napon túltehet még önmagán is. Jó lenne kicsit több higgadtsággal kezelnie a dolgokat. A csapkodás, a haragos szó, csak ront a helyzetén. Ne kötözködjön!

Napi horoszkóp
(astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: