2014-08-02 02:59:37• hírek • AStronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Ma valamilyen csalódás érheti

Napi horoszkóp augusztus 2-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ha nem is veti fel a pénz, valamivel meglepheti a kedvesét, ami nem kerül semmibe. A mosoly is egy ilyen dolog, meg a jó szó, de azért ön ennél többre is képes. Valamit megjavíthat otthon, ami már régóta esedékes lenne.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Nem kell mindjárt nekitámadnia valamelyik családtagjának, csak azért, mert nem mindent éppen úgy tesz, mint ahogy azt ön elvárná tőle. Inkább jó szóval próbálja rábírni a közös munkálkodásra. Estére váratlan vendégük lehet!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A konyhaművészet terén ma verhetetlennek bizonyulhat, bármelyik nem tagja is ön. Akár hagyományos ételt készít, akár valamilyen újdonságot próbál ki, mindenképpen tetszést arat a főztjével. Ne álljon meg egy csésze reggeli kávénál!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ma valamilyen csalódás érheti: úgy látszik, hogy hiába várja a kedvese telefonját, vagy akár őt magát. Mielőtt gyanakodni kezdene, gondoljon inkább az illető körülményeire. Talán csak valami halaszthatatlan dolga akadt.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Bár ereje teljében érzi magát, ne akarjon minden gondján egyszerre úrrá lenni. Főleg ne úgy, hogy rákényszeríti az akaratát mindenkire a családjában. Az első a közös családi kupaktanács legyen: döntsenek együtt a teendőikről!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ma végre kiegyensúlyozott, harmonikus napra számíthat. Talán egy hosszú utazásról tért meg, és most kellemesen érzi magát az otthon kényelmében. Régi ismerősökkel is találkozhat, elbeszélgethet velük a történtekről.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Szép időjárást remélhet erre a hétvégére, és a kellemes időt kedve volna kellemes körülmények között, a természetben tölteni. Nosza, vegye a nyakába a strandtáskáját, és cipelje el magával a legkedvesebb családtagjait. Akár mindet is.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ma meglehetősen szétszórtnak mutatkozik, mai általában nem jellemző önre. De néha teret kell adni a lazaságnak, a kikapcsolódásnak is. Főleg akkor, ha ön éppen a nyaralását tölti. Ne tervezzen semmit, hagyja, hogy csak úgy történjenek a dolgok!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ha nyitott szemmel jár ma, könnyen rábukkanhat valamilyen különleges kincsre. Lehet, hogy ehhez a földet is túrnia kell, de lehet, hogy nem. A kincs amúgy sem feltétlenül anyagias formában jelentkezik. De akinek szeme van, észreveszi!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ma megkezdheti jól megérdemelt szabadságát, végre elutazhat a barátaival pihenni egy kicsit. Minél messzebbre megy, annál jobban fogja érezni magát. A szerelem sem hagyja cserben, ha ragaszkodik a régihez!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Nyugodt, kényelmes napra számíthat. Csak arra ügyeljen, hogy a reggelét ne rontsa el, akkor a továbbiakban is jól fog alakulni minden. Ezért kerülje a mérges embereket, és a számítógépes játékokat. Ezekkel nem lenne szerencséje.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A napja ugyan kisebb nehézséggel, családi vitával indulhat, de annál természetesebb ez az idegesség, minél hosszabb kiruccanást terveznek. Ez csak az utazási láz, ami azonnal elmúlik, mihelyt végre útnak erednek. Ne maradjon otthon!

Napi horoszkóp
Noiportal.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: