2019-01-21 06:18:39• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Ma tele van energiával és életkedvvel

Napi horoszkóp január 21-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Hold és a Jupiter is kellemes fényszögeket vet a Kos jegyére. Ez jó érzéssel fogja eltölteni. Lesz egy ügy, amivel kapcsolatban meglehetősen szkeptikus, konzultáljon róla egyik jó barátjával. Este ne legyen könnyelmű, valaki rá akarja beszélni valamire, amit ön nem szeretne.


Bika: IV. 20. - V. 20.

A legjobb fényszögek érik a Bika jegyét, ezt ki kellene használnia. Meg van az erő önben, hogy fontos dolgokat tudjon tisztázni, és támogatásával másoknak is segíthet. Használja ki a mai napot arra, hogy mindent el tudjon engedni, ami nem tesz jót önnek.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Ma többet tud elérni, ha gyengéd, barátságos, és előzékeny módon jár el. Ha túl követelőző, könnyen ellenállást provokálhat. Mutassa kedves és vidám oldalát! Este fontos kérdéseket kell tisztáznia a családjával.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Ma tele van energiával és életkedvvel. Szívesen elfogadja, ha meghívják valahová, és jól érzi magát, derűt visz környezetébe. Ha egyedülálló, most több flörtben is része lehet. Fogadja nyitottan a bókokat!


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A holdállás minden akadályt elsöpör útjából. Magánéletében, de hivatásában is sokkal több mindent elér, mint azt korábban gondolta volna. Tele van szenvedéllyel, tetterővel, amit szerelmi életében is kamatoztat.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ma este menjen társaságba. Egy romantikus szituáció a teljes figyelmét leköti. Arra ügyeljen, hogy túlságosan ne kötelezze el magát, nehogy könnyűszerrel kihasználják.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A Vénusz a Nyilas jegyében áll. Belső nyugtalanságot érezhet, nem is tudja, valójában mit is akar. Nehéz lesz eldönteni, hogy egy bizonyos meghívást elfogadjon-e, vagy sem? Inkább menjen el, mert jó szórakozást ígér ez a nap. Igyekezzen megtartani azt, amit egyszer már elhatározott!


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Munkáját felelősségteljesen végzi. Szüksége van arra, hogy állandóan legyenek kitűzött céljai, amiért küzdenie kell. Bármihez nyúl, azt most sikerre viszi. Eredményei irigylésre méltóak.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Sokat vívódik mostanában, és egyre erősebb a meggyőződése, hogy minden körülmények között érdemes megőrizni a becsületét. Ma ennek újabb jelét tapasztalja, és egy újabb helyzetben kell helyt állnia.


Bak: XII. 22. - I. 19.

A Hold az Oroszlán jegyében áll. Délután valakinek nem tud nemet mondani. A megbánás csak később következik. Ha teheti, töltse ezt a napot olyan emberekkel, akikkel bizalmas viszonyban van, és közel állnak önhöz.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Többet szeretne kihozni a szerelmi életéből. Meglepi, mennyire megbízható barát az az ember, akit felületes ismeretségnek vélt.


Halak: II. 19. - III. 20.

Telihold van az Oroszlán jegyében, ez új távlatokat nyit meg ön előtt. Komoly kihívásoknak kell megfelelnie a hivatásában. A halogatásnak semmi értelme. Most gyorsasággal és rámenősséggel megelőzhet másokat.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: