2014-12-26 10:29:46• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Ma sok minden a kedve szerint történik.

Napi horoszkóp december 26-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ne csodálkozzon, ha ma csupa olyan emberrel fut össze, akinek szüksége van a segítségére. Az ön uralkodó bolygója a barátok területén áll, önnek kell a békéltető szerepet vállalnia. Közvetíthet olyanok között, akik eltérő véleményeket képviselnek. Okvetlenül menjen el még egy esti sétára. Szüksége van friss levegőre, jót fog tenni önnek.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ma egész nap elgondolkodó lesz, néha szabályosan morfondírozik. Az önt körülvevő emberek valahogy idegesítik. Mindenki azt akarja, hogy neki legyen igaza. Mi az, ami ennyire foglalkoztatja? Nem elvesztegetett idő, amit töprengéssel tölt el - közel a megoldás! Este menjen korábban aludni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A mai napon mintha szellemkéz irányítaná, annyira jól sikerül minden. A Hold az, aki Neptunusszal karöltve mágikus kíséretet ad önnek.. Minden könnyedén halad, sok dicséretet és elismerést kap. Este ne menjen korán aludni, időpocsékolás volna. Inkább forduljon az élvezetek felé!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ma sok minden a kedve szerint történik. Tisztán látja a dolgokat, és következetesen cselekszik. Mindent, amit ma tesz, alaposan teszi. Bravó! Eredményei ennek megfelelően mutatósak lesznek. A mai estén izgalom van a levegőben. Megismerkedhet egy érdekes emberrel a baráti körében.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ez nem az ön napja. Ezt már reggel érzi felkelés után. Minden nagyon bonyolultan és vontatottan halad. Ismételten kritikát kell lenyelnie. Bármit is javasol, a többiek csak rákontráznak. A Hold a már a Halak jegyében jár, együtt áll a Neptunusszal, mindent kaotikussá tesz. Még a kedvese sem fogja érteni, hogy mit szeretne tőle.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Először az inkább rossz hír: a Hold a Halak jegyében marad, önnel szemben áll. Ismét érzi – ahogy tegnap is – hogy nem ért mindenki egyet az ön javaslataival. És a jó hír? A Vénusz a rokon Bak jegyében áll, és ön érzi, hogy ennek mennyire élénkítő hatása van. Este a szerelem bekopogtat az ajtaján.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A Mars a Vízöntő jegyében felébreszti önben a kötekedő kedvet. Már a reggeli mellett összezördülhet valamelyik családtagjával, de szerencsére ebédig már elsimulnak a hullámok. Ismét békére lel. A Nap és a Plútó azonban továbbra is tendenciózusan idegesíthetik. Estefelé a csillagok szunyókálásra késztetik, nem is csoda, hiszen nagyon kimerítő ez a nap.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Bár semmi látványos dolog nem fog történni, mégis ez lesz a hét legjobb napja, egyszerűen azért, mert annyira fogja élvezni. Semmire nem kell kényszerítenie magát. Egyszerűen csak jelen van, és élvezi a pillanat nyújtotta örömöket. Ez az érzés jót tesz a testének, lelkének, szellemének. Este ne maradjon otthon. Minél aktívabb lesz, annál jobb. Menjen el szórakozni!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A Halak jegyében álló Hold által jó beszélgetéseket folytathat ismerőseivel, csak arra is figyeljen, hogy ne nyomja el a mások véleményét sem. Kérdezze meg barátait, hogy ők mit gondolnak. A mai napnak kissé tanácskozó jellege van. Este remekül tud szórakozni, ha ismerőseivel tart.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A Halak jegyében álló Hold alatt igazán fontos, hogy érzelmeire és megérzéseire hallgasson. Megérzi, hogy mit kell tennie. Intuíciója 15 óra körül lesz a legerősebb. Használja ki ezt az időt 16 óráig, hogy magába mélyedhessen. Este rájöhet arra, hogy nem minden olyan nagyszerű, mint ahogy az első pillanatban kinéz. Nézzen utána alaposan mindennek!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ma is az Oroszlán jegyében látható a Jupiter, ahol meg is marad az ön számára az év végéig. Ez hatalmas fellendülést jelent. Tudatosan kellene őt „üdvözölni”, karjaiba venni, ünnepelni, mert csak szerencsét hozhat önnek.. Este jól teszi, ha ösztöneire hallgat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A Hold hatása érvényesül a Halak jegyében. Semmit nem kell erőltetnie, inkább szerezzen be minden szükséges információt. Élvezze ki az utolsó napját a Karácsonyi Ünnepeknek a Vénusz társaságában. Csináljon magának egy szép napot! Most nyugodtan elhanyagolhatja a kötelességeit. A Holddal a Halak ön virágzik, és egy csomó élményben lesz része.

Napi horoszkóp

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: