2015-09-15 09:16:44• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Ma sem sikerült kialudnia magát

Napi horoszkóp szeptember 15-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold még mindig a Mérleg jegyében áll, és kizárólag kedvező kapcsolatot vesz fel más planétákkal. Ma ragyogó hangulatban telhet a napja, a bolygók önbizalmat és optimizmust kölcsönöznek önnek.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold és a Merkúr a Mérleg jegyében állnak, és gondoskodnak arról, hogy szórakoztató legyen a napja. Akár régi, akár új ismerősével fut össze, izgalmasnak találja majd a találkozást. Délután mozogjon egy kicsit a friss levegőn!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A mai nap kiváló hangulatban telik, a kisugárzásával és a vállalkozókedvével másokat is lelkesít. Este is csak úgy árad önből a szellemesség, mindenki szívesen tartózkodik majd a közelében.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Lehetséges, hogy ma nem sikerült kialudnia magát, ezért ügyeljen arra, nehogy a fáradtság miatt apró baleseteket szenvedjen. Délutánra lassan javulni fog a hangulata, az estéje már jókedvűen telik.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Hold a Mérleg jegyében áll, és ön úgy érzi, valami különleges dolog van a levegőben... Nos, ez alighanem a szerelem „illata”: most könnyen belehabarodhat egy idegenbe, de szerelmes lehet a párjába, vagy akár magába az életbe is!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A bolygók ma sem hagyják, hogy unalmasan teljen az ideje, gondoskodnak arról, hogy legyen mivel foglalkoznia. Kapcsolja össze a kellemest a hasznossal: ha ismerősökkel találkozik, egy beszélgetésből nagyszerű ötleteket meríthet.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Kikapcsolódásra lenne szüksége? Töltsön egy kis időt a friss levegőn, mert ma már egy séta ideje alatt is feltöltődhet! Találkozzon ismerősökkel vagy idegenekkel, a beszélgetésekből ma szintén sok erőt meríthet.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Úgy tűnik, a mai nap az érdekes beszélgetésekről fog szólni. Ez már a reggelizőasztal mellett elkezdődhetett a családtagjaival, de később folytatódni fog a kollégáival és a barátaival. Ha másképp nem megy, hívja meg őket egy kávéra, hogy legyen idejük szóba elegyedni.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold a Mérleg jegyében áll, és kimondottan aktívvá teszi önt: minél több dolga akad, annál jobban fogja érezni magát. Este szervezzen spontán programot a barátaival vagy családtagjaival!

Bak: XII. 22. - I. 19.
A hivatását jelző területen a Hold együtt áll a Merkúrral: előfordulhat, hogy ma más munkát kell végeznie, mint amit tervezett. Lehetőleg ne vitatkozzon a feletteseivel, este pedig ne feledkezzen meg a munkaidő végéről!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A tapintatosság ma nem lesz az erős oldala. Legyen tudatában ennek, és próbálja meg nem elidegeníteni az egész világot, később ugyanis visszaüthetnek a most elejtett kellemetlen megjegyzései.

Halak: II. 19. - III. 20.
Ha az élete nem, vagy nem úgy változik, ahogyan szeretné, vagy valamilyen nehézséggel kell szembenéznie, akkor ma először önmagában keresse az okokat. Most kerüljön nagy ívben minden okkult praktikát!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: