2016-07-05 10:04:44• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Ma önre hárul a békéltető szerepe

Napi horoszkóp július 5-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Fontos újdonságokról fog ma hallani, egy jó lehetőségről az első közt értesül. A munkahelyi problémák nem szabad, hogy elkedvetlenítsék. Ha ilyesmivel szembesül, gondoljon arra, hogy mennyi mindennel lehet viszont elégedett...

Bika: IV. 20. - V. 20.
A kapcsolatai most nagyon harmonikusan alakulnak, a hivatásában és a magánéletében is. Sok mindent el tud végezni, mert mindenki szívesen segít önnek, és nem egyedül kell megbirkóznia a feladatokkal.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A munkahelyén sok új lehetőség kínálkozik, amelyeket meg kellene fontolnia. Ha esetleg hosszabb ideje keres munkát, akkor ma találhat önnek megfelelőt. A párjával is beszélje át alaposan a döntést.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Ma önre hárul a békéltető szerepe. Kínos helyzetbe kerülhet: a konfliktus ugyan feloldhatatlannak tűnik, ám önnek mégis sikerül megoldani a problémát. Kerülje ki a nyílt állásfoglalást, különben az egyik felet magára haragíthatja.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Egy jelentéktelen esemény elronthatja ugyan a hangulatát, de ez csak addig tart, amíg ön komolyan veszi. Ettől függetlenül minden oka megvan az örömre - ma az is könnyedén sikerül, ami máskor csak nagy erőfeszítés árán oldható meg.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Stresszes napra számíthat, és nem csak az események vesznek kedvezőtlen fordulatot, hanem ön is ingerlékenyebb a szokásosnál. Olyan helyzetbe kerülhet a mai napon, amelyben az emberismeretére nagyobb szüksége lesz, mint valaha.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A karrierjében nagy lépést tehet előre, ha a magánéleti problémáit kissé háttérbe szorítva most elsősorban a munkájára koncentrál. A családi problémákon ne rágódjon – azok úgyis megoldódnak maguktól.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Békés, jó hangulatú napra számíthat. A párjával a tisztázó beszélgetés sikeresnek bizonyul, és ismét mindketten a közös célokra tudnak összpontosítani. Ha ön egyedülálló, akkor is sikerül ebből a csodálatos napból profitálnia, megismerkedhet valakivel, akire, úgy érzi, már régóta várt…

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Az előre kidolgozott ütemterv szerint szeretne élni, dolgozni, de ez mostanában egyre kevésbé megy, mindig közbejön valami. Azért azt is vegye észre, ha valami jobban sikerül, mint gondolta volna, mert erre is van példa!

Bak: XII. 22. - I. 19. 
Bármilyen fáradtnak érzi is magát, a munkahelyén ma sok teendő várja. Talán túlóráznia is kell, ami végképp nincs ínyére… Ne aggódjon, meglesz az eredménye az erőfeszítéseinek!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ma hajlamos túl sötéten látni a dolgokat, pedig a helyzete korántsem olyan negatív, mint amilyennek érzi. A pénzügyek terén persze volna mit javítani, talán egy kicsit szigorúbb beosztás szerint kellene élnie, de csak átmenetileg, amíg ki nem kerül a gödörből.

Halak: II. 19. - III. 20.
Egy kollégája kérhet ma öntől segítséget. Ne utasítsa el az illetőt, mert adódhat olyan feladat, amivel ön sem tud végezni egyedül. Az este romantikus hangulatban telik!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: