2017-07-08 07:17:13• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Ma madarat lehetne fogatni önnel

Napi horoszkóp július 8-ára a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A külföld, valamilyen külföldi utazás, sőt, esetleg munka is a látókörébe kerülhet ismét. Egyszer talán már elszalasztott egy adódó jó lehetőséget. Ne kövesse el megint ugyanazt a hibát!

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold már a Bak jegyében áll. Alkalmas a nap arra, hogy az elmaradt munkát feldolgozza, a ház körüli nagyobb feladatokat elvégezze. Délután aztán jutalmazza meg magát, vegyen magának valami apróságot, vagy egyen egy finom ebédet a barátaival.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Vénusz már az Ikrek jegyében jár. Ha pihenésre vágyik, akkor ezt kellene tennie, és lemondani a mára szervezett programot. A jövő héten úgy is nagyobb kihívások várják. Ha van párja, akkor töltsék az estét kettesben, főzzenek valami finomat!
 
Rák: VI. 22. - VII. 22.
Ma madarat lehetne fogatni önnel, olyan jó a kedve. Lehet mégis valaki, aki el akarja rontani a hangulatát. Ne foglalkozzon az irigyeivel, és főleg ne hagyja, hogy lelombozzák a negatív megjegyzéseikkel! Szervezzen programot estére a barátaival.
 
Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22. 
A Hold a Bak jegyébe lépett, a Vénusz az Ikrek jegyében áll. Talán nem mindenben ért egyet a társával, de abban mind a ketten biztosak lehetnek, hogy szeretik egymást. Ma is adódhat egy kis vita, de ne tulajdonítson ennek nagy jelentőséget!
 
Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold a Bak jegyében áll. Ön szívesen segít másoknak, másokon. De ma ne várjon hálát ezért. Különösen a férfiak fognak szenvedni attól, ha elkötelezettnek kell érezniük magukat…

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Vénusz az Ikrek jegyébe lépett, és ez nagyon jó hatással lesz önre. Most ismét a „napos oldalon” jár, ossza meg az örömét, jókedvét másokkal is! Délutánra szervezzen közös programot a barátaival.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold a Bak jegyében jár. Nyugtalan, de mégis megpróbál erősnek és kimértnek mutatkozni. Több alvásra lenne szüksége, hogy tényleg kipihent lehessen. Ha továbbra is csak mások kedvét keresi, akkor erre aligha lesz lehetősége. Legyen ma egy kicsit önző!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Türelmetlen és dühös lehet. Minél inkább ragaszkodik a saját véleményéhez, annál inkább. Ha képes kicsit ellazulni, és engedékenynek mutatkozik, akkor az önben lévő energiák kreatív formában törhetnek elő.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold az ön jegyében áll, kedvező napra számíthat! Arra azért ügyeljen, hogy ne akarja minden áron másokra erőltetni az elképzeléseit. Ezt a párja és a családtagjai joggal sérelmezik.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Plútó és a Mars még egymással szemben álló jegyekben állnak. Sajnos olyan emberekkel is találkoznia kell, akiket képtelenség mosolygásra bírni. Még szerencse, hogy ön azért meg tudja őrizni a humorát…
 
Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold a Bak jegyében áll. Nagy hajtáson van túl, ezért ne legyen lelkifurdalása amiatt, hogy a mai napon kicsit „belazul” – ne foglalkozzon a háztartással, inkább pihenjen, olvasson, relaxáljon!
 
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: