2019-01-25 05:59:56• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Ma jobb, ha távol tartja magát a pénzügyektől

Napi horoszkóp január 25-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Minden a legjobban halad előre, a Hold a Mérleg jegyében áll, és a Vénusz is jó fényszögben van. Mindez jó kisugárzást kölcsönöz önnek. Kreatív területen is sokat tud produkálni. Este olyan látogatót fog kapni, akinek nagyon fog örülni.

 


Bika: IV. 20. - V. 20.

Több lassú bolygó is jó fényszöget vet a Bika jegyére. Ez az energia felébreszti legmélyebb erőit. Ma elszánhatja magát arra, hogy a legjobbat adja önmagából. Délután ezt már bizonyíthatja is, és meg tud oldani egy problémát, győztesen kerülhet ki egy kollégájával való összetűzésből.

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Hold a Mérleg jegyében áll. A Neptunusz is aktív, ezért nehéz konkrét dolgokat szóba hozni és fontos döntéseket hozni. A kreatív és művész munkák ezzel szemben magasan állnak a lista tetején, ezek a tevékenységek kozmikus támogatást kapnak.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Ma jobb, ha távol tartja magát a pénzügyektől, mert félreértésekre kerülhet sor. A Hold a Mérleg jegyéből kellemetlen fényszöget vet a Rák jegyére: várja meg, amíg tovább lép innen, csak akkor hozzon végleges döntést. Koncentráljon inkább a hétvégi programokra.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Megeshet, hogy kevésbé kívánt papírokat kap kézhez, például büntetőcédulát. Tanulja meg tisztelni mások véleményét akkor is, ha az ütközik az önével.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Párja feszültebb és fáradékonyabb a szokottnál. A hét végén pihenjenek, hogy feltöltsék energiatartalékaikat. Mindkettejüknek nagy szüksége van rá.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A Hold a Mérleg jegyében áll. Ez egy derűs bolygóállás, ami anyagi területen is sikereket hozhat az ön számára. Tárgyalásai az ön számára kedvezően alakulnak. Nagyszerű ötletek jutnak eszébe. Ma késő estig aktív marad.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Magas szinten gyakorolhatja ma a toleranciát. Jól tudja kezelni a pökhendi embereket. Magában csak nevet az ön körül folyó kicsinyes rivalizálásokon.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Sok apró munkát el tud végezni a mai napon. Vásároljon magának valami szép holmit, amivel örömöt szerez és önbizalma is megnő. Szabadidejét töltse kettesben szerelmével.


Bak: XII. 22. - I. 19.

A mai találkozások szeretetteljesen és jó hangulatban zajlanak le. Most különösen jól tudja szavakba önteni mindazt, ami lezajlik önben. Így gyorsan talál új barátokat, és ugyanolyan hamar több is kialakulhat ezekből a kapcsolatokból.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A Hold a Mérlegben jár. Izgalmas lehetőségek adódnak helyzete javítására. Legyen éber! Ez nemcsak pillanatnyi hatás, hanem az elkövetkező hetekre is érvényes. Szerelmi kapcsolata jól alakul.


Halak: II. 19. - III. 20.

A hirtelen cselekedetek bajt okozhatnak. Álljon ellen annak a vágyának, hogy éles kritikával illessen másokat. Ítélőképessége most nem a legjobb, viszont nagyon hangsúlyos a szerelem. Foglalkozzon inkább a saját életével, ne a máséval!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: