2013-06-30 10:32:21• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Ma hajlamos lehet a nagyotmondásra

Napi horoszkóp június 30-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Pénzügyekben számíthat a váratlanra: vigyázzon, ez éppen úgy lehet veszteség, mint nyereség! Ezért, ha zsúfolt helyeken jár, vigyázzon nagyon az értékeire! Persze az is lehet, hogy meglátja álmai kanapéját: féláron.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Uralkodó bolygója a Szaturnusszal kerül kellemetlen fényszögbe, ezért még a hétvégét is képes lehet munkálkodással tölteni. Igaz, amit most készít, az valóban tökéletes és gyönyörű lehet, legyen szóalkotásról, vagy ételről, házimunkáról

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A pontatlan megfogalmazás, a félreértés sok bajának lehetett már eddig is okozója. A mai napon megint ezzel kell számolnia. Ezért jól teszi, ha mindent inkább kétszer mond, és ön is rákérdez, ha valamit nem lát tisztán.

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ma hajlamos lehet a nagyotmondásra, még ha nem is tartozik a családfájába Háry János. Nem baj, mert azzal, hogy magára tereli a figyelmet, már fél sikert érhet el. Bizonyos mértékű túlzás még bocsánatos bűn.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A túlzásra való hajlama ma az adakozó kedvében mutatkozhat meg leginkább. Ez azonban jó is lehet, hiszen olyanokkal szemben is nagyvonalú, akik eddig kételkedtek önben. Most egy csapásra megnyerheti a szívüket.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Váratlan üzleti lehetőségei adódhatnak, egyelőre persze csak a gondolat szintjén. De ez az első lépés, és ha ma nem sajnálja az időt az aktív álmodozásra, és mindent részletesen kitervel, akkor ez egy nagyszerű kezdet lehet

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Ha még a hétvégéket is folyamatos munkálkodással tölti, akkor el kellene gondolkozni azon, hogy talán túlvállalta magát. Jó lenne, ha valamiről le tudna mondani. Ha másról nem, legalább a házimunkáról. Aktivizálja a családtagjait!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Végre ön is belátja: jobban oda kellene figyelnie a pénzügyeire. Az utóbbi időben sokat költött, ezért a hónap végeken nagyon nehéz a sorsa. Kérjen tanácsot egy barátjától a hiteleit illetően. Volna jó megoldás, de utána kell járnia!

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A mai napon a külföldiek hozhatnak önnek jó szerencsét. Ezért jól teszi, ha olyan társaságba, közösségi helyekre megy, ahol alkalma adódhat az efféle kapcsolatokra. A jó beszélgetés önnek sosincs ellenére, és legalább fejlesztheti a nyelvtudását.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Pihenjen ma napközben sokat, ússzon, vagy csak merüljön el egy könyvben egy árnyas parkban. Este azonban vegye a nyakába világot, különösen, ha egyedül álló. Ma segítenek önnek a csillagok, hogy ez ne maradjon így!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ma a könnyed beszélgetéseké lehet a fő szerep. A pénzügyeket ne is említse, a társalgásban inkább a humort, mint a megoldásokat keresse. Ha ma feldobja a barátait, holnap úgyis mindent meg fognak tenni önért.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ha eddig nem tette volna meg, ma közölje végre a kedvesével, hogy milyen tervei vannak a jövőt illetően. A megvalósításához ugyanis elengedhetetlen az ő segítsége, odaadása, és az ötletei is. Kérje ki a véleményét!

Napi horoszkóp
Astronet.hu

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: