2013-02-23 08:14:25• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Ma a világ ön körül forog

Napi horoszkóp február 23-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ma olyan bravúrosan érvel, hogy még szokásos önmagán is túltesz. A barátai, de még az ellenségei is ámulva figyelik szóvirágait, zseniális érvelését. A kedvesét már eddig is levette a lábáról. Ma aligha fog tudni felállni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A napja szépnek ígérkezik, de csak akkor, ha képes végre kicsit lazítani. Igaz, rengeteg lenne az otthonában a tennivaló, most mégis inkább próbáljon meg megfeledkezni a takarításról. A kedvese pajkosabb dolgokra vágyik, mint egy porcica.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Továbbra is kitartónak és megfontoltnak kell maradnia, ha ragaszkodik az eddig elért eredményeihez, és meg is akarja tartani őket. Ne adja hát fel a nehézségek miatt. A tél most hosszúra nyúlt, és bágyasztó, de közel a tavasz!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ma elérheti, hogy a világ ön körül forogjon. Kiváltságos és ritka helyzetét használja ki: ne hagyja, hogy ez az eredménye is elússzon a semmibe. A múlt ballépésein végre ne keseregjen, hanem tanuljon belőle. És ragadja meg a lehetőségeit!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Nem szabad kicsinyesnek lennie, ha adakozásról van szó. Örüljön inkább annak, hogy ön még mindig abban a helyzetben van, hogy adhat. A saját jó sorsáért is tesz, ha másokért tesz. Még nem látja, hogy hogyan, de ez akkor is így van.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ha ön eddig a magányosok táborát gyarapította, ma van esélye végre elkelni. No, ha mindjárt hivatalosan nem is, de találkozhat azzal akivel erre majd sort keríthet. Ezért öltözzön a szokásosnál gondosabban! Szépnek kell lennie!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Önnek talán még ma is dolgoznia kell, de ezt már sokkal könnyebb szívvel teszi. Talán éppen azért, mert immár a saját szakállára dolgozik, vagy olyasmit tesz, amiben igazán örömét leli. Azért ne kurtítsa a pihenés idejét se!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ma megértheti a költő sorait: „Iszonyú minden angyal.” Segítségére siet valaki, és valóban sokat köszönhet neki. De a mindennapos találkozást mégsem kívánná vele. Legyen hálás, de tartsa a mértéktartó távolságot!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ha folyton azt mérlegeli, hogy mivel bántja meg a partnerét, akkor a társalgásuk előbb-utóbb teljes semmitmondássá lesz. Bezzeg ő nem válogat a szavakban. Persze azért sértegetnie sem kell őt. Keresse meg a középutat!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Úgy érzi, fokozott zűrzavar veszi körül, de ön képes a puszta nyugalmával is rendet teremteni. Uralkodói természete ezúttal jó vért szül: használja ki személyiségének ezt a jó tulajdonságát. Foglalkozzon gyerekekkel!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Nem lesz egyszerű a napja. Nagy a felfordulás ön körül, és nem háríthatja mindig másra az okokat. Végre önnek kell a kezébe venni a dolgokat, hogy rendet teremtsen: legyen az seprű, vagy telefon. Ne keressen kibúvót!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ez a nap remek alkalmat teremt arra, hogy tisztázzon végre bizonyos nézeteltéréseket. Ne kellene haragot tartania csupán azért, mert az ön véleménye eltér egy másik emberétől. Néha ez éppen, hogy előnyös lehet. Még a házasságban is.

Napi horoszkóp

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: