2019-07-29 04:59:02• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Különösen érzékeny hangulatban van ma

Napi horoszkóp július 29-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Az ön uralkodó planétája a Mars az ön ötödik sorsterületén tartózkodik, energiaszintje olyannyira magas, hogy ha nem talál levezetést, nyughatatlanná és ingerlékennyé válik embertársaival szemben. Ha megpróbálja teljesen elfojtani e tranzit által generált magasfeszültségű energiákat, akkor még baleset is érheti. Engedje szabadjára fantáziáját és végezzen valamilyen kedvére való fizikai tevékenységet.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Az ön első sorsterületén álló Uránusz a Marssal kvadrátot alkot, nyugtalan lázongó természete, lobbanékony magatartása most akár balesetre is vezethet. Legyen rugalmas és álljon készen a változó körülményekhez való alkalmazkodásra. Hajlamos lehet ma kirohanásokra mindenkivel szemben, ha korlátozva érzi mozgásterét.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Az ön szomszédságába alighanem új emberek költöztek, három planéta is az ön harmadik sorsterületén áll. Ön vidám és barátkozó kedvében van, remek hangulatot ígér ez a bolygóállás.

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Hold ma belépett az ön jegyébe, ön különösen érzékeny hangulatban van ma, rendkívül fontos az otthon, a család, ott leli meg a biztonságérzetét.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Három planéta tartózkodik ma az ön első sorsterületén: ma nyugodtan lazíthat egy kicsit a munkatempón. Alkalmas nap lehet a mai a befektetésekre, ha tudja, hol a határ a költekezésben. A szerencse önnek dolgozik, persze ha nem tud mértéket tartani, most tényleg nagyon extravagáns vágyai támadhatnak.

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ma, ha lehet, dolgozzon egyedül, vagy segítsen másoknak valamilyen önkéntes vagy jótékonysági akció keretében. Ha mégis elmenne társaságba, akkor legyen visszafogott és ne kötözködjön senkivel, mert a Mars az ön tizenkettedik sorsterületén önző energiákat szít.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Az ön tizenegyedik sorsterületén három planéta tartózkodik a nagyon elegáns Oroszlán jegyében. Elképzelhető, hogy egy nagyon jóvágású ellenkező neműnek mutatják be önt, tetszenek egymásnak, itt van egy újabb ígéret a szerelemre.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Nagy előrelépést mutatnak a bolygók a karrierjében! A felettesei felfigyelnek önre, látják milyen adottságai és képességei vannak, és egy új feladattal bízzák meg, ami nemcsak fizetésemeléssel, hanem presztízsnövekedéssel is jár.

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ön valószínűleg most is külföldön tartózkodik, és szerencsés tárgyalásokon vehet részt, ha üzleti úton van. Az egészségére vigyázzon, különben minden remekül sikerül.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Ami a társkapcsolatát illeti, ott valami nem kerek, vagy nem elégedett azzal, amit otthon nyújtanak önnek, vagy önnel nem elégedettek, és az is lehet, hogy hárman vannak ebben a kapcsolatban… Próbáljon meg nyílt lapokkal játszani!


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Az ön párkapcsolata sem rózsás. A Nap, a Mars és a Vénusz is az ön hetedik sorsterületén tartózkodik, minden adott egy ragyogó kapcsolathoz, csakhogy az Uránusz helyzete békétlenséget jelez, ráadásul a súlyosabb fajtából. Ön, ha lehet, most egyáltalán nem tartózkodik otthon, pedig ezzel csak ront a helyzeten.


Halak: II. 19. - III. 20.

Ma a Hold is belépett az ön ötödik sorsterületére, nagyon sokat kell foglalkoznia a gyerekekkel. Mindezt tegye meg, de ne feledkezzen meg partneréről sem, aki alig várja, hogy ön megölelje.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: