2017-06-22 07:56:30• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Különleges érzés kerítheti hatalmába

Napi horoszkóp június 22-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold az Ikrek jegyében áll. Ne foglalkozzon fontos ügyekkel, ha nem muszáj. Sok múlik azon, hogyan kezeli a dolgokat. Ha nem sikerül türelmesnek lennie, akkor újabb és újabb problémákkal kell szembe néznie.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Túl nagy terheket vállalt magára mostanában. Pedig sok munkáját meg is oszthatná munkatársaival, gyermekeivel. Bízzon bennük! Ezzel nemcsak a terheket, hanem az örömet is megosztja.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold az Ikrek jegyében áll, de a Merkúr már a Rák jegyében folytatja az útját. A mai napon sok erőt, energiát, biztatást nyerhet kedvese támogatásából. Jól alakulnak a dolgai, és ezt néha nem árt megbeszélni, sőt megünnepelni is.
 
Rák: VI. 22. - VII. 22.
Ma egy egészen különleges érzés kerítheti hatalmába, valahogy tisztán érzi, milyen sokan szeretik és becsülik önt, akkor is, ha nem mondják minden nap…. Most az érzelmek kapják a főszerepet!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22. 
Kellemes napot tölthet szeretteivel, ha nem akarja mindenáron piszkálódásával, kritizálásával „nevelni” őket. Mindenkinek megvannak a saját heppjei, ezt önnek is tiszteletben kellene tartani.
 
Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Ma jobban teszi, ha csendben végighallgatja a kritikát, sőt, esetleg meg is fogadja a kéretlen tanácsokat. Ha ellenszegül, kioszt, vagy pusztán csak „védekezik”, azzal olajat önt a tűzre!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A csillagok azt jelzik, hogy a szívügyek kötik le minden figyelmét… Talán valaki feltűnt a láthatáron, aki felébresztette önben a szenvedélyt, de az is lehet, hogy ön sejt riválist a párja életében…. A Szaturnusz kedvező fényszöge segít önnek rendet teremteni!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold az Ikrek jegyében áll, ám a Nap és a Merkúr a Rák jegyébe lépett. Ha elfogadja egy ismerőse meghívását, és elmegy ma vele egy találkozóra, akkor megismerkedhet valakivel, aki a későbbiekben nagy jót tehet önnel. Az is lehet, hogy nem pusztán munkakapcsolat, hanem szerelmi viszony lesz a dologból.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A csillagok új viszonyt, flörtöt, kalandot jeleznek. Szerelmi ügyekben ma érdemes az ösztöneire hallgatnia. Valaki ön körül sündörög, de nem teljesen tisztán látható, mik az indítékai.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold az Ikrek jegyében áll. Igyekezzen megőrizni hűvös gondolkodását, mert olyan feladatokkal kell szembe néznie, ami első pillanapban nehéznek tűnnek, de némi töprengés után meg fogja találni a megoldást rájuk.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ez a nap kissé mozgalmasabb lesz, mint a többi. A Nap és a Merkúr már a Rák jegyében állnak, és talán többet követelnek öntől, mint amennyi kényelmesen belefér a napba… Szerencsére lesz elég ereje ahhoz, hogy minden feladattal időre végezzen.

Halak: II. 19. - III. 20.
Remélhetőleg nem kell ma dolgoznia… A Nap és a Merkúr már a Rák jegyében állnak. Ez boldoggá teszi önt, és jó emberek társaságában az idő nagyon gyorsan repül. A munkára viszont nehezen összepontosít.
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: