2015-05-13 01:14:51• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Kreativitása a csúcspontra jutott

Napi horoszkóp május 13-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Minden valószínűség szerint kellemes, szeretetteljes légkörben tölti ezt a napot a partnerével. Kivéve, ha hajlamos a féltékenykedésre, önzésre vagy birtoklásra, mert ezek az érzések felerősödhetnek, és kellemetlenné tehetik a napját.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Kellemes lustaságérzet tölti el, és ha megengedheti magának, bizony otthon is marad. Kedves és vendégszerető hangulatban van, ezért ha vacsorára invitálja a szeretteit, azzal megkoronázhatja mindannyiuk napját.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Ma nagyon jó a csapatmunkában, ha kedvező benyomást kell tennie valakire, akkor itt a megfelelő alkalom. Némi elismerésre vagy jutalomra is számíthat. Ha kell, most kérjen szívességet, kölcsönt vagy fizetésemelést. Egy új barátra is szert tehet a nap folyamán.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Szívesen dolgozik együtt másokkal. Kreativitása csúcspontra jut, használja ki az alkalmat az alkotásra – talán még önmagát is ámulatba ejti majd. Élvezze ennek a hónapnak minden nyugalommal teli pillanatát.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Úgy érzi, hogy társaságra van szüksége, és ezért most mindent meg is tesz – szerencsére barátkozó stílusa egyáltalán nem tolakodó. A dolgok mindaddig rendjén vannak, míg nem engedi, hogy a vágyai olyasmibe rántsák bele, amit később megbánna.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Itt az ideje, hogy tervezgessen, mert jól vág az esze és a szíve is a helyén van. Alkalmas idő ez tárgyalásokra, valamint a papírmunka és más apróságok elintézésére, amivel máskor nem szívesen bíbelődik.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A legjobb, ha ezt a napot közösségben, csapatmunkával tölti. Ne féljen kimutatni sem otthon, sem a baráti körében, hogy mennyire szüksége van az elismerésükre.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Kedvetlen, töprengő, borongós hangulatba kerülhet. Azon tűnődik, vajon ki is ön, és hol a helye ebben a világban. Egyedül a pozitív gondolkodás és az építő tettek ránthatják ki a rossz kedvből.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Jupiter most olyan, mint egy tüzes paripa. Ha sikerül megzaboláznia az energiáit és a tetteit, nem lesz túl vakmerő, és nem feszíti túl a húrt, akkor olyan sikereket érhet el, amilyenről nem is álmodott.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Ha általában óvatosan teszi a dolgát, akkor most se legyen ez másképp. Ez az időszak segíti abban, hogy sokkal több feladatot elvégezzen, mint máskor.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Kedvező időszak ez bármilyen tanulmány megkezdéséhez. Meglehetősen energikus, és jól érzi magát, vágjon hát bele, és végezze el a feladatait. Most annyira jól haladhat velük, hogy ezzel másokra is jó benyomást tehet.

Halak: II. 19. - III. 20.
Legyen óvatos odahaza és a háza körül, mert a bolygók egy háztartási baleset esélyét jelzik. Hiába dolgozik keményen, a dolgok ma valószínűleg nem a kedve szerint alakulnak. Ez azért van így, mert a gondolatait sokkal inkább az otthoni ügyek kötik le, s nem a munkájára összpontosít.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: