2013-04-10 00:40:17• hírek • Astronet

Napi horoszkóp: Rák - Komoly problémái vannak

Napi horoszkóp április 10-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Egy fontos kérdésben várhatják ma az ön döntését. Ne halogassa tovább, ma jót jeleznek a csillagok, képes lesz racionálisan választani. Az érzelmi élete ugyanis továbbra is viharos, és kissé kiegyensúlyozatlan. De ez ma nem számít.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ma sokan cserélnének önnel: a magánélete kiegyensúlyozott, a nagy pénzügyi gondok elkerülik, és barátai is többen vannak, mint az ellenségei. Ha azonban még jobban akarja érezni magát a bőrében, menjen kozmetikushoz!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Szinte lélegezni sem lesz ideje, annyi a munkája. Nem baj, mert amit tesz, annak végre hasznát is láthatja. Sőt annál többet. Valakit ma határtalanul boldoggá tehet. Különösen, ha olyan munkakörben dolgozik, ahol emberekkel kell foglalkoznia.

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Komoly problémái vannak, és ez ügyben ma több ember véleményét is kikérheti. Nem érdemes sokfelé érdeklődnie. A végén csak összezavarodik, és csak ugyanoda jut vissza, ahonnan kiindult. Egyetlen megbízható embert kérdezzen csak.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Anyagi ügyei ma kedvezőbben alakulhatnak, mint azt remélte volna. Akár még fizetésemelést is kaphat, vagy régen esedékes pénzösszeg folyhat be a számlájára, amiről már magában lemondott, vagy amiről megfeledkezett. Más pénzével is lehet szerencséje.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Tele van energiával, és ezt most érdemesebb alkotó munkára fordítania, mintsem a szokásos robotolós favágásra. A művészek ma különösen inspiráltak. De azok is, akik csak kedvükre kézimunkáznak, faragnak, stb.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Nehezen indulhat a mai napja, és ez így is marad. Folytonosan akadályokba ütközhet, és ezért úgy érezheti, a világ összeesküdött ön ellen. Pedig ez nincs így, csak valamiben várakozó álláspontra kellene helyezkednie.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Legyen ma kedves és megértő a kollégáival! Ezzel többre mehet, mintha szapulja, bántja őket. Ha valakinél el akar érni valamit, aligha kezdheti sértésekkel. Az is bántó lehet, amit ön nem is gondol annak. Válogassa meg a szavait!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ma nehezen viselné el a kudarcot, ezért ne vágjon bele megmérettetésekbe. Most még egy Internetes sakkparti is dühöngésre sarkallhatná. Kímélje a szívét és a családját, és kerülje a kihívásokat a mai napon!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Már képtelen eldönteni, kiben is bízhat, kinek is hihet. Ami a munkáját illeti, ott oktalanul lát rémeket és konkurenciát. Ám a szerelmi életében már jogos a balsejtelem. Keressen olyan társat, akiben maximálisan megbízhat!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Sikerült felkorbácsolnia az állóvizet a kapcsolatában. De biztos benne, hogy a legjobb módját választotta az izgalomkeltésnek? A felesleges durvaság esetleg lehetetlenné tenné a további értelmes kommunikációt. Pedig a békülés az egyetlen jó választás.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Szokásosan indul a napja, ám egyszerre csak felgyorsulnak ön körül az események. Kaphat egy nagyon jónak tűnő ajánlatot. Csak akkor fogadja el, ha ezzel nem veszélyezteti a többi munkája sikerét. És még az ideje, ereje is elég rá.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: