2016-09-06 10:05:42• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Kihagyhatatlan ajánlatot kaphat

Napi horoszkóp szeptember 6-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Valaki, akit nagyon kedvel, most komoly csalódást okoz önnek. Talán váratlanul ön ellen szövetkezik a munkahelyén... Vállalja fel a konfliktust, lehet, hogy van magyarázata a dologra az illetőnek!

Bika: IV. 20. - V. 20.
Ha lehetséges, tervezze minél pihentetőbbre a napot, csak a legszükségesebb munkákat végezze el. A Merkúr hátráló mozgásban van, ez lelassítja önt, és váratlan akadályokkal is számolnia kell. A magánéletében szerencsére harmonikusan alakulnak a dolgok.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A fontos döntésekkel várjon pár napot, mert most nagyon indulatosan reagál, nem látja objektíven a helyzetet. Ennek ellenére sikerrel zárhatja a napját. Este egy telefonhívás alaposan felzaklatja, talán egy rokonától érkeznek rossz hírek.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Ma kihagyhatatlan ajánlatot kaphat egy ismerősén keresztül, talán egy új állásról van szó, lényegesen magasabb fizetésért. Van viszont hátránya is a dolognak, valószínűleg több feszültséggel járna a munka. Gondolja végig, mi a fontos önnek!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Most nem csak a munkájában lesz sikeres, de a hangulata is csodálatos. A szerelmi életében új fejleményekre készülhet. Ha ön egyedülálló, talán még élete párjával is találkozhat. A közlekedésben legyen óvatos!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Ma ne hallgasson senkire, csak saját magára! Kövesse a megérzéseit, hiszen azok megmutathatják a sikerhez vezető utat. A munkája révén megismerkedhet ma valakivel, akivel később romantikus kapcsolatba is kerülhet.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A munkahelyi konfliktusokban fontos, hogy nyitott legyen az ésszerű kompromisszumra. Ha sikerül elkerülni a vitákat, akkor nagyon kellemesen fogja érez magát. Este egyáltalán ne dolgozzon, hagyja most a házimunkát, inkább pihenjen és kapcsolódjon ki!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Ez a nap nem alkalmas arra, hogy bármilyen új dologba fogjon, a fontos tárgyalásokat is halassza máskorra. Előbb döntse el, egyáltalán milyen irányba akarja terelni az életét a továbbiakban.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ma nagyobb szüksége van az éleslátásra, mint korábban bármikor. Engednie kell egy vitában, mert az ellenfél felbosszantása sok bonyodalmat okozhat önnek a későbbiekben. Ha a főnökével van konfliktusa, mindenképp hagyja rá a dolgot, ne akarja bebizonyítani az igazát!

Bak: XII. 22. - I. 19.
Bár sokat aggodalmaskodott az elmúlt napokban, most végre kiderül, hogy alaptalanok voltak a félelmei. Igazi megkönnyebbülést érezhet, ennek megfelelően vidám a hangulata. Ma még mások fölényeskedő modora sem tudja felbosszantani.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A pénzügyekkel legyen óvatos, váratlan kiadások boríthatják fel a költségvetését! Ha másképp nem megy, már előre gondolja végig, kitől tud egy kisebb összeget kölcsön kérni. Most sajnos szüksége lesz rá!

Halak: II. 19. - III. 20.
Ne hagyja, hogy magánéleti döntéseibe bárki is beleszóljon. Kizárólag saját elképzeléseit tartsa szem előtt. Nézzen alaposan a dolgok mélyére.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: