2018-06-16 21:46:13• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Képzelőereje ma megnő

Napi horoszkóp június 17-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.
Az ön uralkodója Mars lassan közelít a Vénusz szembenállásához, ez a fényszög fokozott vadászatra ösztönözi önt, követelőzően bánik most a másik nemmel. Ha csak egy picit is visszafogná törtető természetét, akkor vidám érzéki kalandban lehetne része. Pénzügyekben a kockázatvállaló hajlama ma veszteséget okozhat.


Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold a negyedik sorsterületén halad át egy Jupiter kvadrátba belefutva, ön egész nap csak lustálkodna, és családja körében töltené a napot. Nincs is ennek semmi akadálya, hiszen jószándékkal közeledik mások iránt, meleg őszinte együttérzés árad most önből és ez szeretteiből is hasonló reakciókat vált ki.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Ma egy halom elmaradása van emailek megírásában, és nincs jó kedve egy sikertelen telefonhívás miatt. Optimizmusa ma gyengébb lehet a szokottnál.


Rák: VI. 22. - VII. 22.
Képzelőereje ma megnő, alkotó mederbe kell terelni, kitűnő a memóriája is. A fokozott aggodalmaskodás viszont jelentkezhet, ami szeszélyességben is megnyilvánulhat.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Mindkét érzelmeket jelölő bolygó a Vénusz és a Hold is ma az ön jegyében tartózkodik, ez ma rendkívüli lelkesedéssel és tettrekészséggel ruházza fel önt. Ennek ellenére könnyen zsarnokoskodhat környezete felett és ösztönösen elsőbbségre tör.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Eszmecseréi ma nagyon ösztönzőleg hatnak önre, de nem mondhatni, hogy a napsugaras boldogság mintaképe lenne. Gondolkodása ma komoly, alkalmas a figyelmet igénylő, aprólékos munkára.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Sok feszültség, fokozott izgatottság és nyugtalanság várható a mai napon. Pozitív irányban kell levezetni, valamilyen alkotó módon, vagy valamilyen szokatlan eredeti érdeklődési kör által.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Kalandokra, flörtre vágyik, és ezt meg is adják önnek a bolygók. Vigyázzon, ne tartson egyszerre több vasat a tűzben...


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ha képes tartózkodni az okoskodó vagy a túlzottan rámenős fellépéstől, akkor egy csomó mindent elérhet másoknál. Ma általában vitatkozó természet, a parázs viták nagy örömére szolgálnak.


Bak: XII. 22. - I. 19.
A Mars energiái itt a második sorsterületen a vagyon megszerzésére irányulnak, keményen dolgozik, hogy aztán másokkal megossza körültekintő befektetéseit. Ilyenkor hajlamos lehet szórni a pénzt.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Félelmetes akaratereje van, és mindenképpen győzni akar, állandóan siet és kevés a türelme, kifejezetten élvezi a kihívást és a versengést, amiben lesz is ma része.


Halak: II. 19. - III. 20.
Ön ma annyira játékos hangulatban van, hogy teljesen elmerül az élet apró örömeiben, ösztönösen cselekszik,mindent kész befogadni, ami új és izgalmas.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: