2015-05-24 00:29:31• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Kellemes csalódásokban lehet része

Napi horoszkóp május 24-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Nyugodtan pihenhet, vagy szórakozhat, mert ma csak jó hírek érkeznek. Talán egy nagyon régi álmát is valóra tudja váltani. Bár a csillagok a tenyerükön hordják önt, mégis előfordulhat, hogy estére elszáll a jó kedve. Talán aggódni fog a hétfő miatt, amikor vissza kell térnie a taposómalomba. Inkább használja ki az estét, töltse a kedvesével!

Bika: IV. 20. - V. 20.
A bolygók most kedveznek önnek, ideálisan telik ez a mai nap, jól érzi majd magát a szerettei körében. A nagyszüleiről, testvéréről se feledkezzen meg, látogassa meg őket!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Használja a hét utolsó napját számadásra. Készítsen mérleget, okuljon a tanulságokból. Bár ön szeret mindig előre nézni, most tényleg hasznosnak bizonyulhat, ha végiggondolja, mi miért alakult úgy, ahogy.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Nyugodtan telik ez a vasárnap. Régen nem látott kedves ismerőse szeretne önhöz eljönni látogatóba, a találkozó jól fog telni. Ebédeljenek valahol, sétáljanak egy nagyot, elevenítsék fel a múltat. Új barátságot is köthet. Kellemes csalódásokban lehet része, ha másokra is nagyobb figyelmet fordít.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Fordítsa figyelmét azokra, akik szeretik Önt. Jóságával, szelídségével ma könnyen leveheti lábáról a családtagjait. Járjon a kedvükben, hiszen pontosan tudja, ki mire vágyik.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Hihetetlenül gyorsan tud regenerálódni. Kevés alvás után is pihenten ébred. Igyekezzen a nap első részében elintézni a fontos dolgokat, a nap hátralévő részét pedig töltse szórakozással!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A hangulata száznyolcvan fokot fordult. Szerencsére újra színesben látja a világot, vidám és szerelmes lesz. Tegyen meg mindent annak érdekében, hogy ez a nap ne csak önnek, hanem a kedvesének is emlékezetes legyen. Az életre szóló ígéretet alaposan át kell gondolni, nehogy meglepetés érje valamelyiküket.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A mai napon is sok lehetőség adódik a szórakozásra. Tudja le a kötelező teendőket délelőtt, így délután nyugodtan ellátogathat valamelyik rendezvényre.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Csend van otthon, most előállhat kérésével. Elképzelhető, hogy munkahelyi átszervezések miatt ezen túl több segítségre lesz szüksége otthon, mint eddig. Most nyugodt körülmények között megtárgyalhatják a fontos dolgokat a párjával, családjával.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A délelőtt nyugalmas, most elvégezheti mindazon feladatait, amelyek írással, olvasással kapcsolatosak, legyen az egy magánlevél, vagy egy rég félretett újságcikk. Kényes családi témák tisztázására is alkalmas ez a nap. Csak egyet ne szorgalmazzon ma, a házasságkötést!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ma igazán kedvében járhat a szeretteinek figyelmességével és ötletességével. Ha van ideje, készítsen ünnepi ebédet, nagy sikert fog aratni vele!

Halak: II. 19. - III. 20.
Remek szórakozási lehetőségek várnak önre, úgyhogy ne töltse álmodozással a napot, irány a természet! Ha a rossz idő miatt mégsem megy kirándulni, akkor találkozzon a barátaival!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: