2018-08-07 05:38:11• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Kapcsolataiban félreértések adódhatnak

Napi horoszkóp augusztus 7-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a harmadik sorsterületén halad át egy kellemes fényszöget alkotva a Merkúrral. Észjárása világos és pontos, elősegíti a tárgyilagos és hatékony kommunikációt. Helyi kiruccanást tehet, hogy lásson valami újat és érdekeset.


Bika: IV. 20. - V. 20.
Az ön uralkodó planétája a Vénusz, a Mérleg jegyéből kellemes fényszöget alkot a Marssal: romantikus hangulat lengi körül szerelmi életét és egyébként is minden kapcsolata kedvezően alakul. Olyan emberekkel ismerkedik meg, akik később nagy segítségére lesznek.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Rengeteg kommunikációra nyílik lehetősége a mai napon, ami igen érdekfeszítőnek bizonyulhat, ha kellő érzelmi kontrollt tud felettük gyakorolni - ez a Napnak köszönhető, ami az ön harmadik sorsterülete felett halad át.


Rák: VI. 22. - VII. 22.
Nem úgy érzékeli a világot, ahogy ténylegesen van, szeszélyessé és zavarodottá válhat a mai napon. Kapcsolataiban is félreértések adódhatnak, ez a Hold és a Neptunusz közötti feszült fényszög eredménye.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Nagyszerű lehetőség, hogy új üzleti vállalkozásba kezdjen, ma ön a helyzet magaslatán áll, és nem veszíthet sokat, főleg ha nem felejti el mások véleményét is meghallgatni. Ez a nap jó arra is, hogy eltervezze jövőjét, és kisöpörje a felgyülemlett papírmunkát.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Vénusz meglátogatta az ön második sorsterületét, ez idő kifejezetten alkalmas pénzügyi tárgyalásokra. Művészi érzéke is felerősödik a mai napon, menjen el egy kiállításra, vagy színházba.
 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Vénusz belépett az ön jegyébe, és innét a legkedvezőbb, legelőnyösebb hatását gyakorolja önre. Kellemes és barátkozó hangulatban van, meg is ismerkedhet valakivel, aki nagyon jó hatást gyakorol önre, de azzal is örömet szerez magának, ha vásárol egy új ruhát.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Mars kellemes fényszöget alkot a Vénusszal, ami igen előnyösen befolyásolja párkapcsolatát. Ha ön független, akkor most az útjába sodorhat valakit az élet, akivel a megismerkedést gyors egymásba habarodás követheti.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ha elég figyelmet és időt szentel most mások meghallgatására, akkor jó nap lehet a döntések meghozatalára, vagy tervezésekhez, tárgyalásokhoz. Csak arra vigyázzon, ne csússzon hiba a részletekbe, vizsgálja felül nézeteit és változtasson rajta, ha kell.


Bak: XII. 22. - I. 19.
Önt egyfelől szólítja a kötelessége, másfelől viszont szeretne egy kicsit szórakozni is. Ha ez így van, maradjon inkább a kötelezettségeknél, mert a Szaturnusz egyébként sem hagyná, hogy jól érezze magát, ha ma csak úgy egyszerűen ellógna.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Az ön jegyében álló Mars ma kellemes fényszöget alkot a Vénusszal, ami más emberekkel való kapcsolatát megkönnyíti. Alkotó energiái is lendületet kapnak, így most elvégezheti azokat a feladatait, amelyeken már régóta dolgozik.


Halak: II. 19. - III. 20.
Az ön jegyében álló Mars ma kellemes fényszöget alkot a Vénusszal, ami más emberekkel való kapcsolatát megkönnyíti. Alkotó energiái is lendületet kapnak, így most elvégezheti azokat a feladatait, amelyeken már régóta dolgozik.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: