2012-10-23 04:52:00• hírek • Németh Ágnes

Napi horoszkóp: Rák - Jó kedvel kezded a napot

Napi horoszkóp október 23-ára a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ma is fantasztikus Holdad van, aki délelőtt Marsot és Jupitert is karon fogja, és örömet sugároz szét. Van azonban még két kozmikus esemény, amire fel szeretném hívni a figyelmedet: egyrészt a Nap most a Skorpió jegyében áll. Ezt az idő múltában egyre világosabban fogod érezni, mégpedig abból, hogy elgondolkodóbb, sőt elmélkedő leszel. Másrészt ma a Nap Neptunusszal találkozik. Ez sokat elvesz a lendületedből. Ez nem az a nap, amikor teljes gőzzel nekivághatsz valaminek. Ha a csillagokkal jársz, akkor légy hálás minden jóért, amivel megajándékoz az élet. Ehhez az is hozzátartozik, hogy mindazzal elégedett vagy, amid van, és ami vagy, és nem követelsz többet. Ezt úgy értené a kozmosz, hogy mohó vagy.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ma egy új Nap alatt ébredsz fel. Ez jót fog tenni neked. Felfrissülve érzed magad, belülről nyugodt vagy, harmóniában állsz az élettel. Mindenekelőtt a déli órákban tölt el öröm, mert egy kisebb bravúrt sikerül összehoznod. Mindenekelőtt magánéletedben jelent áldást az új Nap. Ami viszont ma kimerít, az Neptunusz befolyása.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A Nap ma belép a sötét Skorpió jegyébe, a Hold a vidám Vízöntő jegyében áll. A két energia kombinációja letérít az utadról. Nehezen tudsz összpontosítani. Lehetnek ugyan terveid a mai napra, de ne csodálkozz, ha a végén egész másutt kötsz ki. A Nap és a Hold szabályosan elcsavarják a fejed. Az este könnyed és túl szép lesz ahhoz, hogy egyedül töltsd el.

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Reggel felébredsz, és egy másik ember vagy. A Nap, aki most a Skorpió jegyéből sugárzik, nyugalmat és higgadtságot ajándékoz neked. Jó kedéllyel kezded a napot. A Nap és Neptunusz közti harmonikus trigon fényszögű kapcsolat is kedvező a számodra. Szabadon kibontakoztathatod kreativitásodat, a legjobb, legzseniálisabb ötleteid vannak.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.


A Hold ma is a Vízöntő jegyében marad, de mától a Nap is elkezd a Skorpió jegyéből hatni. Ez mindenkiből különböző hatást vált ki, egyesek elgondolkodók lesznek, mások szomorúak, megint mások vidámak lesznek. Kora délután lesz egy megérzésed, aminek örülni fogsz. Az este kiválóan alkalmas lesz arra, hogy meditálj egy órácskát.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.


A mai nap már sokkal jobb lesz. Most a Nap és Neptunusz is segít, hogy megismerkedj valakivel. Sugárzol, szuverén és optimista vagy. Micsoda nagyszerű nap! Bármennyire is jól érzed magad, mégis észreveszed, hogy olykor zárt ajtókra találsz. A Nap ugyanis belépett a Skorpió jegyébe. Most nem mindenkinek tetszik a jó kedved.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.


A Hold ma is a Vízöntő jegyében áll. Ez ismét öntudatot ébreszt benned. A Hold ma is a Vízöntő jegyében jár. Ez ismét nagyon öntudatossá tesz téged. Különösen az sikerül jól, ha valamilyen szándékodról akarsz másokat meggyőzni. Mindenesetre ne légy túlságosan könnyelmű! Hajlasz arra, hogy ignoráld a nehézségeket. Annyira szeretnéd, hogy minden spontán és lazán sikerüljön, hogy kissé egyoldalú hatást keltesz. Maradj ezért koncentrált, és ügyelj arra, hogy minden oldalt figyelembe vegyél, azokat is, amelyek nem olyan jól néznek ki. Mától ugyanis a Nap a Skorpió jegyében áll, és most különösen fontos, hogy ne kerüld el a negatív oldalakat sem.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.


A Hold ma is a Vízöntő jegyében vándorol, mégis minden egész más, mert a Nap belépett a te jegyedbe. Most minden azon múlik, mennyire vagy finom érzésű. Lehet, hogy már ma érzed a napot, jobban és boldogabbnak érzed magad. Talán már ma este találsz időt egy kis elmélkedésre, szerelemmel párosítva. Ez pont a megfelelő előfeltétele annak, hogy találj egy olyan embert, akivel szerelmedet meg tudod osztani.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A Hold ma is a barátságos Vízöntő jegyében marad. Mindenesetre a Nap megváltoztatta helyzetét, és most a Skorpió jegyében áll. Egyrészt elégedett, talán még boldog is vagy. Egy belső érzés hordoz magával. Másrészt töprengésre, elmélkedésre kerül sor. Főleg akkor érzed a Napot a Skorpió jegyében, és a mai Nap-Neptunusz kapcsolatot, ha érzékeny vagy. Érzed, hogy más emberek hogy érzik magukat, és csupán türelmes meghallgatásukkal segíted az arra rászorulókat.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ma már felkelésnél figyelj arra, hogy érzel-e valami változást. A Nap ugyanis az éjjel a Mérleg jegyéből átvándorolt a Skorpióéba. Ma másképp éled meg magad, kicsit nehezebbnek, elgondolkodóbbnak. Mégis a Hold ma a Vízöntő jegyében marad, így igazán nem lesz kellemetlen. Dél körül biztosan nagyon fáradt leszel, mert Neptunusznak lesz fellépése.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.


Mikor a Hold ma még a te jegyedben áll, és Jupiterrel kapcsolódik össze, az olyan, mintha bérletet váltottál volna a boldogsághoz, mégpedig egy olyan boldogsághoz, ami mélyen a szívedben ered, és nincs köze a pénzhez vagy a sikerhez. Ma boldog vagy, mert jót mondanak rólad, mert szeretetre és elismerésre találsz. Fellép még egy érzés. Észreveszed, hogy elgondolkodóbb leszel. Ez a Naptól ered, aki mától a Skorpió jegyében áll.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Kedden reggel biztosan mély benyomást hagyó álmokra emlékezhetsz. A Nap belépett a Skorpió jegyébe. Ez az átmenet olyan, mint egy utazás egy másik időbe. Érzékeny emberek érzik ezt, te pedig egészen biztosan érzékeny vagy. És bár a Nap a Skorpió jegyében az általános energiát kissé lenyomja, Merkúr és Vénusz kapcsolata ma is hat, még erősebb is lett. Más szavakkal: a két csillag ma is táncol az égen. Talán kicsit lassabban, de biztosan érzékibben.

Napi horoszkóp

Németh Ágnes

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: