2020-06-19 07:06:20• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Ha nem vigyáz, most könnyen elúszhat a pénze

Napi horoszkóp június 19-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

A Jupiter és a Mars fényszöge a karrier sorsterületén érezteti hatását, bármilyen már elindított vállalkozása most sikerrel járhat. Felettesi elismerik tehetségét, ha fizetésemelést szeretne, ma tárgyaljon róla!

 


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Szaturnusz helyzete pénzügyileg egy nagyon stabil és hosszan tartó sikeres időszakot jelez, talán megemelhetik fizetését és végre biztonságban érezheti magát. A magánéletében is kedvező fordulat várható.

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Szaturnusz helyzete pénzügyileg egy nagyon stabil és hosszan tartó sikeres időszakot jelez, talán megemelhetik fizetését és végre biztonságban érezheti magát. A magánéletében is kedvező fordulat várható.

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Ha nem vigyáz, most könnyen elúszhat a pénze! Befektetéseinél is legyen nagyon óvatos. Ma könnyebben rá tudják venni valamire, amit utólag megbánhat.

 


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Egy régi szerelem újra felbukkanhat az életében. Ha még nem unta meg az illetőt, ha nem merítették még ki a kapcsolat nyújtotta lehetőségeket, akkor akár románc is lehet a dologból.

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Mars és a Jupiter fényszöge egy most induló szerelmi viszonyt jelez. Ha házasságban él, akkor remek periódus kezdődik, az esetleges nézeteltérések elsimulnak.

 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Érdekes ajánlatokkal érkeznek önhöz, amelyek nyereségesnek bizonyulnak. Minden esetre olvassa át az apró betűs részleteket is. A magánélete már kevésbé rózsás: valami újra felszínre hozhatja az elfojtott problémákat, amire mindenki azonnal reagál, és felhánytorgatja a régi sérelmeket és csalódásokat.

 


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Bizonytalanság gyötri egy fontos üggyel kapcsolatban. Kérjen haladékot, amíg lehet, és beszélje meg egy jó barátjával, hogy mit is kéne választania. De lehet, hogy a kétségei maguktól eloszlanak.

 


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A sors ma a családjával, az otthonával kapcsolatos kérdésekben teheti próbára. Akkor dönt jól, ha önzetlenül segít; sajnos megbosszulja magát, ha a saját érdekeit helyezi előtérbe. Az este romantikus hangulatban telik, mára időzítse a randevút!

 


Bak: XII. 22. - I. 19.

Ma egészen bizonyos, hogy reggeltől estig munkájába belemerülve dolgozik. Kedves kollégák veszik körül, lehet, hogy valamelyik munkatársa most közelebbi kapcsolatot szeretne önnel, vegye észre a jelzéseit, bókjait!

 


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ma reális és jó döntéseket hozhat a pénzügyekben. Lehet, hogy egy régen meghiúsult lehetőséget újból felajánlanak önnek, merjen bátran belevágni!

 


Halak: II. 19. - III. 20.

Ma megismerkedhet valakivel, aki, bár elsőre nem túl szimpatikus önnek, mégis a hasznára válhat idővel. Sőt, talán még barátok, vagy lojális üzleti partnerek is lehetnek! Legyen nyitott és kedves, értékes információkat kaphat az illetőtől!

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: