2019-08-03 04:48:51• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Gondolja meg, mire ad ki pénzt

Napi horoszkóp augusztus 3-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Itt a hétvége és még mindig az ön ötödik sorsterülete a hangsúlyos, a mai nap alkalmas az önkifejezés bármilyen formájára, de sajnos önnek önfegyelme semmi. Több energia áll a rendelkezésére, ezért ma remekül teljesít a sportban, a hobbijaiban és a szerelmi élete különösen aktív lehet. Vigyázzon, ne égesse két végén a gyertyát!


Bika: IV. 20. - V. 20.

Most nagyon sok energia áll a rendelkezésére, amit az otthona berendezésére, javítására szeretne felhasználni. Ha nagyon nyugtalan, akkor kisebb összetűzések tarkíthatják a családi harmóniát, lehet, hogy mindent ön akar elvégezni, és nem hagy másoknak beleszólást.
 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Önnek ma egy kissé provokatív a beszédstílusa, amit nem biztos, hogy mindenki szó nélkül hagy, túlságosan azonosul hiedelmeivel és azt hiszi, csak önnek lehet igaza. Türelmetlen vagy impulzív lehet utazás közben, ezért bölcs dolog, ha kerüli a vezetést.
 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Gondolja meg, mire ad ki pénzt, mert a szokottnál ma sokkal bőségesebben költekezik. Persze meg is teheti, mert mostanság csak úgy ontja magából az ötleteket, melyeket meg is valósít a pénzszerzés területén.
 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Vénusz önt ma nagyon vonzó, magnetikus kisugárzással ruházza fel, és ezt ön élvezi. A romantikus ügyek is előtérbe kerülnek, mindenkivel kedves és együttműködő.
 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Vénusz az ön tizenkettedik sorsterületén vonul át, ez nem feltétlenül azt jelenti, hogy az ön szerelmi ügyei stagnálnának, hanem ilyen vagy olyan oknál fogva, azok most zárt ajtók mögött játszódnak.
 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ma találkozhat valakivel, akivel nagyon szimpatikusak egymásnak. Ha enged időt a kapcsolat kibontakozásának, akkor ebből több is lehet, mint egyszerű ismeretség.
 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A társadalmi tevékenységekre kedvezően hat a mai nap, a Vénusz ma önt elbűvölővé, barátságossá és szeretetteljessé teszi. Ugyan hétvége van, de akár egy csapatépítő programon is nagy esélye van egy romantikus kapcsolatot kialakítani egy kollégájával, akivel ma nagyon megtalálják a közös hangot.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Önnél még mindig a kilencedik sorsterület, ami nagyon foglalkoztatott, egzotikus szerelmi kapcsolatba kerülhet a mai nap folyamán. Önt a rutin ügyek egyáltalán nem kötik le. Külföldi emberekkel, különös helyeken, vidékeken töltheti szabadidejét. Akivel most szerelmi kapcsolatba bonyolódik, egészen más kultúrából jön, mint ön.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Ebben a ciklusban most nagy pénzügyi fellendülés lehetséges. Előnyös társulásokat köthet, vagy partnere által jöhet rengeteg pénz a közös konyhára. A mély és intim kapcsolatai most újjáéledhetnek, és ha voltak is viták, ön most hajlandó elsimítani az intimitás és a pénzügyek miatti nézeteltéréseket.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ön ma különös figyelmet fordít partnerére, és ezt azonnal vissza is fogja kapni, ha bölcsen csinálja. A szoros érzelmi kapcsolatok ma feltétlenül fontosak az ön számára, ami boldogságot hoz a napjába. Általánosságban elmondható, hogy kapcsolatai simán mennek, ön most megmutatja alkalmazkodó oldalát.


Halak: II. 19. - III. 20.

Ma egy kicsit erőt vehet önön a lustaság, nincs sok kedve a munkához otthon sem. A legeredményesebb együttműködést családjával úgy érheti el, ha javasol nekik valami szabadidős tevékenységet, amiből ön boldogan kimarad...

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: