2016-04-02 10:52:23• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Gondolatai a munkahelyi problémák körül járnak

Napi horoszkóp április másodikára a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Mars a Nyilas jegyében áll. Szélsebesen elintézhet mindent, hiszen tele lesz lendülettel. Este remek formában lesz, menjen társaságba, ha teheti. Ma megismerkedhet valakivel, aki mély vonzalmat ébreszt önben.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Vénusz a Halak jegyében áll, a Mars a Nyilas jegyében van. A kilátások túlságosan lelkesítők, semhogy a józan ész szavára tudjon hallgatni. Pedig jobban tenné, ha alaposan átgondolná a döntést - nagy a kockázata valamilyen komolyabb anyagi veszteségnek!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Szaturnusz és a Mars is szemben áll az ön jegyével. Ez sajnos nem igazán használ a közérzetének, levert és fáradékony lehet. Alkalmas a mai nap okkult, pszichikai vagy spirituális tanulmányok megkezdésére. Lehetnek olyan meglátásai, amelyek valamilyen módon megváltoztatják az életét.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Vízöntő jegyében áll, de fényszög nélkül. Nehéz lesz átállnia a hétvége hangulatára, a gondolatai a munkahelyi problémák körül járnak. A Vénusz a Halak jegyében viszont kedvez önnek, a szerelmi energiákat erősíti az életében.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Hold az önnel szemben álló Vízöntő jegyében áll. Nyugalom, türelem, pihenés, kikapcsolódás - erre van szüksége ma! Ha túlhajtja magát, akkor komoly hibákat véthet! A bevásárlást lehetőleg hagyja másra, mert most elúszhat a pénzzel.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Jupiter a Szűz jegyében áll, ez önt meglehetősen szétszórttá teheti. A Vénusz a Halak jegyében áll, emiatt ideális a mai nap az ismerkedésre.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold a Vízöntő jegyében áll, és kedvező fényszöget vet a Mérleg jegyére. A hét legjobb napja a mai, minden a tervei szerint alakul. Találkozzon a barátaival, remek szórakozásban lehet része!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Vénusz sok segítséget ad önnek a Halak jegyéből, ám a Mars helyzete miatt néhány nehézséggel is számolnia kell. Ne hagyja, hogy ezek elrontsák a kedvét. Az este már nyugalomban telik.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold a Vízöntő jegyében áll, ez nagyon kedvező önnek. Csak arra vigyázzon, hogy ne legyen túlságosan szétszórt, mert ebből sok bosszúsága fakadhat. A párjával ma remekül megértik egymást.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Jupiter kedvező fényszögben áll a Plútóval. Ma olyan okos és talpraesett lesz, hogy az ötleteit azonnal meg tudja valósítani, és valamilyen anyagi előnyhöz is juthat.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold a Vízöntő jegyében áll. Tele van életörömmel és szabadnak érzi magát, most kiélvezhet mindent, amit az élet nyújt önnek. A csillagok sérülésveszélyt jeleznek, ma ne tegyen semmit, ami veszélyeztetné a testi épségét!

Halak: II. 19. - III. 20.
A Vénusz a Halak jegyében áll, de a Szaturnusz kedvezőtlen helyzetben van. Kissé zűrzavarosnak tűnik ez a nap, legyen óvatos, és figyeljen a megérzéseire. A költekezést is próbálja visszafogni.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: