2020-09-07 07:55:08• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Fontos átalakulási időszakot él át

Napi horoszkóp szeptember 7-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Ma remek formában van, és a sikert szinte magához vonzza. Energiáit a munkára fordítja, így mindenkit le tud körözni. A Mars a munkához ad kellő lendületet és ötleteket, de a párkapcsolatban türelmetlenné teheti.


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Hold a Bikában jár. Váratlan események, hirtelen változások következnek be. Izgalmas feladatok várják, amit máskor kifejezetten élvez, de most fárasztják ezek az események, mert ma inkább nyugalomra vágyik. Este lazítson, olvasson.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Átmeneti gondok nyomasztják, de csak azért, mert érzelmi alapon közelített meg egy kérdést, ahelyett, hogy leülne, és higgadtan végiggondolná. Nem ártana, ha kitartó lenne és következetes, mert ezzel a csapongással és kapkodással nem megy semmire.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Fontos átalakulási időszakot él át, ezért igent mond egy merész lehetőségre, amelyet sokan őrültségnek tartanak. Valójában nagyobb elismerésre vágyik. Legyen nyugodt, idővel kiderül, hogy helyes volt a döntése.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Csodás napra ébred. Ami tegnap még elérhetetlen messzeségben volt, és oly távolinak tűnt, ma itt van szinte karnyújtásnyira. Ne habozzon, éljen a nagy lehetőséggel!


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ha nehéz volt a kapcsolat valamelyik rokonával, mert összevitatkoztak egy kis apróságon, akkor jobb, ha most békét ajánl, ez a meddő vita nem vezet sehova. Vegye észre a másik tulajdonságait is!


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A bolygók segítik az ötletei valóra váltását, de útjába hozhatnak egy irigy ellenfelet is, aki nem egészen tiszta módszerekkel szeretné kiütni a nyeregből. Ne vegye át a stílusát! Tegye a dolgát, és ha nem hagy támadási felületet, akkor az ellenfél lassan kifárad.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Bika-hold energiái kifejezetten jót tesznek önnek, nyugodtabbá válik, és ez a kapcsolatait is kiegyensúlyozottá teszi. Ne legyen ideges akkor sem, ha nem sikerül olyan gyorsan sikerre vinni valamit, ahogy kigondolta.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Hétmérföldes léptekkel halad a célja felé, remek ajánlatot kap ma. Talán a hirtelen előrelépés lehetősége, az egyre növekvő felelősség megrémíti. Ha az önbizalmát az eddigi sikerek sem edzették meg, akkor legalább higgyen a párjának!


Bak: XII. 22. - I. 19.

Ne türelmetlenkedjen minden kis csekélység miatt. Természete most kiszámíthatatlan a másik fél számára, szeszélyes és ingerült. Sok buktatót rejthet új kapcsolata, de éljen a pillanat örömének, mert még az is lehet, hogy kellemes meglepetés éri.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Karrierje most felfelé ível annak ellenére, hogy magánéleti problémái adódnak. Szerencsére a bolygók segítségére vannak, és meg tudja oldani a problémákat. Ha szingli, akkor ma megismerkedhet valakivel!


Halak: II. 19. - III. 20.

Ma nem nagyon tud egy helyben megmaradni, mindig csinálnia kell valamit. Tele van vágyakkal, új ötletekkel. Ha lesz egy kis szabad ideje, próbáljon közös elfoglaltságot keresni a gyermekeivel.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: