2014-04-09 20:44:36• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Folyton a szakítást fontolgatja

Napi horoszkóp április 10-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Hiába, hogy itt a tavasz, és az idő is igen kellemes, az immunrendszere még hűvöset jelezhet. Valamilyen megfázás, legvalószínűbben húgyúti fertőzés formájában. A meleg tea a minimum, de nem biztos, hogy elegendő.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Egy vacsorameghívást kaphat mára, de fontolja meg, érdemes-e elfogadnia. Lehet, hogy a helyszín bármily pompás is, a meghívó maga valójában olyasmit akar, amire ön amúgy sem lenne hajlandó. Ott már nehezebb lesz kibúvót találnia.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Nehéz összeegyeztetnie a kemény koncentrációt a lazasággal. Ezért hol halálra gyötri magát a munkájával, hol pedig lustának és munkakerülőnek bizonyul. Ha igazán tudná élvezni, amit csinál, akkor ez nem okozna problémát.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Folyton a szakítást, a szabadulást fontolgatná a kedvesével. Pedig a hiba nem benne van, hanem elsősorban abban, amit ön kivetít rá. A saját lelkének sötétségéből rak rá jócskán. Ha szakít vele, attól még a sötétsége marad. Önnél.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Nem kellene megsértődnie, ha valaki a hibájára emlékezteti önt. Inkább örüljön, hogy nem másnak, hanem önnek mondja. Így valójában tükröt tart önnek, és esélyt ad arra, hogy változtasson azon, amit önmaga tán észre sem vett.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Jobb lenne, ha elkerülné az üzleteket a mai napon. A vásárlás ma biztos pénzkidobással jár, ráadásul még a kedvesétől is kikaphat miatta. Persze, ha a halaszthatatlan élelmezési problémáit kell megoldania, akkor lehet, hogy nem tehet mást.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Hiába süt hétágra a nap, önnek meglehetősen beborult a kedve. Talán azért is van ez így, mert az akarat még mindig túlteng önben, és nem engedi, hogy észrevegye azt, ami szép. Próbáljon meg lazítani! Ne igyon serkentő italokat!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Próbálja meg valamivel feldobni a hangulatát legalább este. Mostanában túl sokat robotol, és ezért morgós, öreges ember benyomását vonja magára. Nem kéne. Ön még fiatal, és az este is az: hívja ma fel a barátait!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Nem várhatja el a kedvesétől, hogy minden titkos vágyát, gondolatát kitalálja. Van, amire önnek kell ráébresztenie. Ha közös jövőt akar vele, akkor meg is lepheti egy-pár kitűnő ötletével. Annál vonzóbbnak fogja találni önt.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Jól beolvashat ma valakinek, de nem biztos, hogy az illető maradéktalanul megérdemli, amit kap öntől. Lehet, hogy éppen az előítéletekből van elege. Pedig ezek nélkül még ön sem tud gondolkodni. Nézzen magába is!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Már nagyon nehezen tűri a mindennapok monotóniáját, és szeretne mielőbb szabadságra menni. Tegyen úgy! A közeljövőben érdekes és nem mindennapi kalandok várják! Most önt csak a különleges szórakoztatja igazán.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ma sokat dolgozik, de meg is lesz az eredménye. Az is lehet, hogy az egész heti munkáját elvégezve előre, akár szabadságot is kivehet a hét utolsó napjára. Ezzel a családját, a kedvesét is meglepi, és mindannyiuk örömére szolgál.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: