2019-12-01 08:55:20• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Ez a nap megfelelő arra, hogy a kapcsolati problémákon javítson

Napi horoszkóp december 1-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Vénusz és a Mars közötti szextil még érvényben van, használja fel ezt a napot egy új projekt elindításához, vagy új emberekkel való találkozásra, esetleg a meglévő kapcsolatában a problémák eloszlatásra.


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Nap a nyolcadik sorsterületén halad át, és kellemes fényszöget alkot a Holddal, lehetősége van az energiáit konstruktív tevékenységekre, célokra fordítani. A másokkal való kapcsolata zökkenőmentes, most anyagilag is megegyezésre juthat bárkivel.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Ez a nap ideális önnek a nehéz dolgok megszervezésére, bár ez egyáltalán nem lesz szórakoztató időtöltés. Most könnyedén átlátja, mit nem tudott eddig megoldani.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Hold a Nappal alkotott szextil fényszöge miatt most nagyon kedvező kapcsolatok jöhetnek létre. A pozitív gondolkodás csodát tesz, ez a nap megfelelő arra, hogy a kapcsolati problémákon javítson.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Hold az ön társkapcsolatok sorsterületén halad át, ez megkönnyíti a kapcsolatot mindenkivel, a legjobb arcát mutatja, barátságos. A jó kapcsolatok alapja a bizalom, az elégedettség és az egyensúly, és ezt most meg tudja valósítani.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Az ön uralkodó bolygója a Merkúr jó kapcsolatot alakít ki a Plútóval, hatalmas empátiával rendelkezik, mint általában mindig, és hajlamos a dolgok mélyére nézni. Most érdekes felfedezéseket tehet valakivel kapcsolatban.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Az ön uralkodó planétája, a Vénusz jó kapcsolatban áll a Marssal, ebben a konstellációban lehetőség van a romantikus kapcsolatok ápolására, sőt ez idő alatt megemelkedik a szexuális vonzereje is.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Mars szextilt alkot a Vénusszal. Lehet, hogy egy kicsit túl lelkes, vagy impulzív módon közeledik kedveséhez, de lehetősége párja viszonozza is az érzéseit.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A Nap az első sorsterületén remekül érzi magát, és ez magabiztosságot eredményez. A fokozott életereje a béke érzéséből fakad, mind testi, mind szellemi szinten.


Bak: XII. 22. - I. 19.

A Vénusz kellemes fényszöget alkot a Marssal, ez a romantikus ügyeknek kedvez. Most a szokásosnál nagyobb figyelmet fordít a megjelenésére, ezt környezete azonnal észre is veszi, és nagy sikert arat az ellenkező neműek között


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ma a Hold az ön első sorsterületén halad át, kedvezőtlenül fényszögelve, most nagyon érzékeny, kissé nyugtalan is. Egy múltbéli kérdés felmerülhet önben, és inkább hajlamos felületesnek mutatkozni, mint akit egyáltalán nem érdekel a téma, valami belső érzelmi zűrzavar lehetséges.


Halak: II. 19. - III. 20.

Szórakoztató nap elébe néz, kifejezetten társasági eseményeken való részvételnek kedveznek a bolygók. Most könnyebb kapcsolatot létesítenie a hasonló gondolkodású emberekkel.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: