2020-10-19 07:56:47• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Este érdekes telefonhívást kaphat

Napi horoszkóp október 19-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

Mostanában szinte kifolyik a pénz a kezéből, ideje hát, hogy megálljt parancsoljon magának! Ellenőrizze a megtakarításait, és készítsen hosszú távú tervet, okos gazdálkodással rendbe teheti a családi kasszát.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Rengeteg elintéznivaló vár a jegy szülöttére, és mintha mindenki összeesküdött volna ellene. Ha valamelyik hivatalba vagy orvoshoz indul, jobb, ha visz magával olvasnivalót, mert sokáig kell várnia, mielőtt sorra kerül...


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A dolgok javítására ösztönzik a csillagok. Legyen szó egy elromlott háztartási készülékről vagy a koleszterinszintjéről, itt az ideje, hogy cselekedjen! Az életmódváltást most megkönnyítik a bolygók.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A rokonságában valaki komoly anyagi gondokkal küzd. Csak megfontoltan és mértékkel segítsen neki, mert a közeljövő még önnek is tartogathat váratlan kiadásokat! Este érdekes telefonhívást kaphat.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Merkúr még hátrál a Skorpióban, ami valamilyen hivatalos ügyet jelezhet. Ez lehet egy közúti ellenőrzés is, ezért nem ártana megnéznie, hogy érvényes-e még a személyi igazolványa és a jogosítványa...


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ne bolygassa a múltat, mert vagy érzelmi, vagy anyagi zűrzavarba kerülhet. Jobban teszi, ha elengedi a régi ügyeket, és új fejezeteket nyit az életében. Egy régi haragosával békét köthet a mai napon.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Egy régi szerelme újra feltűnik a színen, és ezzel teljesen felbolygatja az érzelmi életét. Csak akkor menjen bele egy randevúba, ha jelenleg éppen egyedülálló!


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Gondolja meg, hogy mit mond, ha tanácsot kérnek öntől! Ha nem biztos benne, hogy a dolog jól fog elsülni, inkább udvariasan térjen ki a lehetőség elől… Vigyázzon, mert a kimondott szavaiért vállalnia kell a felelősséget!


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Tele lesz kreatív ötletekkel, az egyetlen nehézséget az jelenti, hogy mások nem tudják követni csapongó gondolatait. Fókuszáljanak egy problémára, úgy könnyebb lesz!


Bak: XII. 22. - I. 19.

Úgy érzi, mintha az idő most sokkal gyorsabban haladna, mint máskor szokott. Ki sem látszik az elintézésre váró feladatok közül, pedig pihennie is kellene… Ha eltévedne, és emiatt késve érkezne a megbeszélt helyre, jól nézze meg, hová parkol! Ha nem elég körültekintő, könnyen beleszaladhat egy borsos bírságba.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A munkahelyén váratlan bonyodalmak adódhatnak, amik jelentősen lelassítják a munkát. Az egyik barátjával kisebb nézeteltérés támad önök között. Mielőbb tisztázzák a dolgot – kár lenne egy félreértés miatt megszakítani a remek kapcsolatot!


Halak: II. 19. - III. 20.

Ha szeretné megbeszélni valakivel a gondolatait és az érzéseit, körültekintően válassza ki a bizalmasát! Ha jól dönt, abból később még anyagi előnye is származhat, ha nem, akkor viszont magyarázkodásra kényszerül.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: