2020-01-19 09:09:41• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Érzelmileg kiegyensúlyozott hangulatban van, józanul gondolkodik

Napi horoszkóp január 19-re 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

Igen kedvező alkalom, hogy döntéseket hozzon, hogy személyes céljait megvalósítsa és, hogy előre mozdítsa saját érdekeit. Most még a pénzügyi kockázat is jól sül el, főleg pozitív hozzáállásának köszönheti a jó szerencsét.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Bőséges energiával rendelkezik, egészsége és közérzete remek. Ha tudatában van lépéseinek, semmit nem visz túlzásba, kedvezően, sőt szerencsésen alakulhat a mai nap társkapcsolatait és pénzügyeit tekintve.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Felfokozott állapotban van, találkozói új izgalmakkal töltik el. Az ilyenkor tett utazások inkább izgalmasak és pezsdítőek, mint lazítóak vagy pihentetőek lesznek. Szabaduljon ki a kerékvágásból és tanuljon valami újat a világról.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Hold most kellemes fényszöget alkot a Szaturnusz-Plútó konjunkcióval, jó alkalom a jövőbe mutató tervek készítésére. Érzelmileg kiegyensúlyozott hangulatban van, józanul gondolkodik.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Nap kvadrátot alkot az Uránusszal, ez a lázadás időszaka lehet, de legyen azért nagyon körültekintő. Ez egy nagyon termékeny nap is lehet személyes fejlődése szempontjából, ne álljon ellen a változásnak.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Nagyon kedvező a mai nap művészi és alkotó tevékenységhez, bár lehet, hogy most önből hiányzik a gyakorlatiasság. Most különösen érzékeny, nyitott és fogékony.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ma rendkívül képzeletgazdag és intuitív lehet, nagy beleérző képességgel, egy most kezdődő szerelem nagyon spirituális szinten működhet. Hosszú távon minden bizonnyal ez jól fog jönni az önnek.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Hold az ön első sorsterületén halad át és trigont alkot az ötödik életterületén tartózkodó Neptunusszal. Ha most kezdődik egy kapcsolata, az nagyon romantikus lesz, de a tartósságra nincs garancia.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Szervezete most nagyon érzékenyen reagál mindenre, jó lesz vigyázni, kerülje a túlzásokat, mert valamilyen emésztési probléma is felléphet, szerencsére hamar elmúlik ez a tranzit.


Bak: XII. 22. - I. 19.

A Szaturnusz kellemes fényszöget alkot a Holddal, ez önnek igen megnyugtató, mert harmóniába tudja hozni magánéletét és üzleti ügyeit. Ha most felmerülne egy ingatlanvásárlás lehetősége, azzal nagyon jól járna.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ráérzései és éleslátása fokozottan működhet a mai nap során. Alkalmas időszak lehet a mélyebb beszélgetésekre, úgyis pszichéje mélyebb rétegei foglalkoztatják önt, megfelelő társasága lesz ehhez a mai nap folyamán.


Halak: II. 19. - III. 20.

Intuitív módon és fogékonyan közelít mások érzelem világához, de még így is a ködben tapogatózik. Hajlamos lehet túlidealizálni partnerét, mindez lehet akár szórakoztató is, de óvakodjon azonban, ne a tökélyről alkotott illúzióval essen szerelembe egy valóságos ember helyett.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# koronavírus # vírus statisztika # baleset # helyhatósági2020 # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: