2019-06-10 05:00:21• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Érzelmi konfliktusokba keveredhet a mai napon

Napi horoszkóp június 10-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Szoros kapcsolataiban az elköteleződés és a szabadság vágya közt őrlődik. Vagy mások irányában lesz ma nagyon odaadó és nagyvonalú, vagy ezeket az érzéseket maga felé irányítva követelőzővé válik és csak saját magának akar kedvezni.

 

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

A Mars az ön harmadik sorsterületén halad. Előfordulhatnak viták a mai napon, mert valamelyikük, kedvese vagy ön fenemód érzékeny lesz. Nem tudnak azonban végére jutni a civakodásnak, mivel makacsságuk miatt egyikük sem lesz hajlandó engedni egy tapodtat sem.

 

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Nap ma az ön első sorsterülete felett utazik át, közben feszítő fényszöget alkot a Holddal. Energiái elapadnak, kedvetlenség, fáradtság vagy feszültség lesz ma úrrá önön, úgy tűnik, mintha ma minden ön ellen dolgozna.

 

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Érzelmi konfliktusokba keveredhet a mai napon, de ha felül tud emelkedni érzelmein, akkor megfigyelheti, hogy másokra milyen hatást gyakorol, ez elősegítheti személyes fejlődését. Nem lesz ugyan könnyű dolga, mert nehezére esik tárgyilagosnak maradni.

 

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Elég energikusnak érezheti magát, de komplikálja a helyzetét, ha hagyja, hogy mások elvárásai túlságosan befolyásolják. A saját érdekeit képviselje inkább!

 

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Önt kitűnő memória és nosztalgiázás jellemezheti a mai napon, de ha a jövőről vagy tervezésről van szó, elbizonytalanodik és nyugtalanná válik, mivel az ismeretlent kell mérlegelnie és elfogadnia. Fontos, hogy felismerje, ma hajlamos a túlzásokra, nem kell a bolhából elefántot csinálnia.

 

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A Hold ma az ön tizenkettedik sorsterületén tartózkodik, legszívesebben visszavonulna egy kis időre, de nem teheti meg, mert társaság veszi körül. Ami talán jobb is így, mert talál valakit, akivel kibeszélheti azt, ami a szívét nyomja.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

 

Az ön uralkodó planétája, a Plútó a Holdtól kap egy támogató fényszöget, erős önben a változás és az újrakezdés kényszere, és ez a szükséglet érzelmileg önt nagyon motiválja. A változások jelentősek és megújítók, legalább tiszta vizet önthet a pohárba.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Jól érzi magát, így másokkal is jól tud együttműködni, megfelelő időpont a baráti tanácskozásra. A mai nap lökést ad önnek, lelkiereje megnő és nem kevés fizikai energiával is feltöltheti.

 

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Ma ön képes lesz önmagát elfogulatlanul szemlélni, érzelmeit józanul felmérni, jó alkalom arra, hogy egyedül legyen, hogy elgondolkodjon a dolgain, vagy esetleges gondjain. Arra is alkalmas a mai nap, hogy mindezt egy tiszteletreméltó személlyel tegye meg.

 

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Szívesebben lenne egyedül, de társaságban is csak komoly témákkal tud ma foglalkozni. Nyugodt, elmélyült lelkiállapotban van, de nem lehangolt, érzelmei egyensúlyba kerülnek. Alapossága révén ma előrukkolhat a nehezebb témák megbeszélésével.


Halak: II. 19. - III. 20.

A Hold az ön hetedik sorsterületén halad át, ma nagyon érzékenyen reagál partnere minden vágyára. Védelmező ösztöne ma kifejezetten társára irányul, érdemes megfigyelni, hogy ez a túlzott gondoskodás partnerének vagy önnek fontosabb.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: