2017-10-21 06:15:22• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Érzelmi élete most kiszámíthatatlan

Napi horoszkóp október 21-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold együtt áll a Merkúrral a Skorpió jegyében. Minden erejét a munkára fordítja, ami karrierje csillagát felragyogtatja, ám, ha hétvégén is csak robotol, azzal az egészségét könnyen alááshatja.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold a Skorpió jegyében áll. A szokottnál rámenősebb lehet, és ez bizony némi ellenérzést kelthet társasága körében. Ám nem lehet mindig a szokásos taktikázást bevetnie, néha bizony konfrontálódni kell az eredmény érdekében...

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A nyugalom megőrzése legyen a fő célja! Sajnos feszültségeket kelthetnek a bolygók, pedig ez hiányzik most önnek a legkevésbé… Ne legyen könnyelmű, ne menjen bele hosszú vitákba, mert ezek könnyen veszekedéssé fajulhatnak.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold együtt áll a Merkúrral a Skorpió jegyében. Érzelmi élete most kiszámíthatatlan, és nagyon intenzív, az otthonában is feszült légkör uralkodik. Egy kis kedvességgel, humorral pedig ön is sokat tehetne a javulásért...

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Különösen mozgalmas hétvégére számíthat: még az otthon töltött hétvége sem lesz pihenéssel teli. A tevékenysége eredménye viszont elégedetté teszi, jutalmazza fáradozását egy kis ünnepléssel!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Lakásfelújításon töri a fejét, vagy talán már hozzá is kezdett. Bárhogy is áll a helyzet, szükséges lehet a költségek átgondolása és egyes munkák átütemezése. Okozhat ez némi késlekedést, de a végeredményt semmiképp nem befolyásolja.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Ma nagy elhatározásra juthat az életével kapcsolatban. Ha az étkezési szokásain szeretne változtatni, vagy valamilyen új sportba kezdene, ma megtalálhatja a megfelelő embert, aki ezekben tanácsot adhat önnek.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold a Skorpió jegyében áll. Csak azzal foglalkozzon ma, amihez kedve van. Ne hagyja magát semmire sem rábeszélni. Egy kirándulás a barátaival és ismerőseivel jól tudja motiválni, és javítja a hangulatát. Mutasson többet abból, amit érez!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Vénusz a Mérleg jegyében áll, ez felerősíti a párkapcsolati esélyeit. Sok flörtben lehet ma része. Ha párkapcsolatban él, akkor szervezzenek estére közös programot!

Bak: XII. 22. - I. 19.
Ha meg akar menteni egy barátságot, vagy egyik rokonához fűződő kapcsolatát, akkor önnek kell egy tisztázó beszélgetést kezdeményeznie ennek érdekében. Kár lenne ugyanis egy buta sértődés miatt elvesztenie valakit, aki fontos önnek. A mai nap alkalmas erre!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Bármibe is fog a mai napon, az valahogy másképpen sül el, mint eltervezte. Ezért fokozottan szüksége lesz a rugalmasságára, valamint a humorérzékére. A legjobb, ha a mai napot a szórakozásra szánja.

Halak: II. 19. - III. 20.
Utazás, pénz, társasági élet: ezek lehetnek a mai nap kulcsszavai. Amihez hozzányúl, arannyá változhat kezében. Fogja vissza cinikus szókimondását, különben sokakat magára haragíthat.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: