2017-06-08 06:39:44• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Érzelmei és a kedélyállapota hullámzóak

Napi horoszkóp június 8-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold ma este már a Nyilas jegyében fog járni, szemben Merkúrral. Fontos, hogy nagyon pontos legyen, mert ma minden apró részlet számítani fog. Amit ésszerűen és szakszerűen meg tud majd indokolni, annak lesz nagy sikere! A szokásos lehengerlő modorával ma sajnos semmire sem megy…

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Vénusz már a Bika jegyében áll. Szüksége van valakire, akivel megoszthatja a problémáit, gondjait. Gondolja végig, ki az, akiben igazán megbízhat? Keresse fel az illetőt, biztos lehet abban, hogy megértésre talál!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A bolygók ma pénzügyi spekulációkat sejtetnek, ám vigyázzon, egyelőre ne akarjon semmilyen szerződést kötni, mert könnyen becsaphatják! Szívbéli ügyekben viszont annál nagyobb szerencséje lehet!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Az érzelmei és a kedélyállapota hullámzóak, egyszer fent, máskor meg lent érzi magát. Ne legyen szigorú másokhoz! Túl magasak az igényei, engednie kellene belőlük.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22. 
A Hold készülődik a Nyilas jegyébe. Szerencsés lehet ma, de egy kicsit rámenősebbnek kell lennie a szokásosnál. Nem elég, ha finoman célozgat arra, amit el akar érni – mondja ki őszintén, mi a célja!
 
Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Merkúr már az Ikrek jegyében áll, ezért végre elismerik a tehetségét, szorgalmát! Ne legyen túlságosan becsvágyó, sem szigorú. Ne rontsa el a jó kezdeteket.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Vénusz már a Bika jegyében jár. Ez sok jót jelez a karrierjében, és arra is utal, hogy emberi kapcsolatai ápolásával, „bájolgással”, kedveskedéssel, vacsorameghívásokkal többre mehet, mint okoskodó konspirációkkal. Azért ne üljön fel minden pletykának, amit hall!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Igaz, hogy rengeteg a teendője, de végre valahogy több örömét leli benne. A megtalált feladat kihívást jelent, és tanulságokkal is szolgál. Van mód a fejlődésre, a továbblépésre, és ezt most ön is pontosan érzi, tudja…

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Este a Hold már a Nyilas jegyébe lép. Nagy változtatást akar életében véghezvinni. Ebben most a csillagok segítségére vannak. Fontos, hogy végiggondoljon alaposan mindent, és utána bölcs döntést hozzon.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Egy előre megbeszélt találkozón érdekes információkhoz juthat. Ne vonakodjon hát elmenni! Ha él a lehetőséggel és hasznosítja a hallottakat, sokat lendíthet a szekerén. Az este szép pillanatokat ígér és egy remek meglepetést!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Környezetében egy kis feszültség uralkodik, de ezt apró kis humoros megjegyzéseivel könnyedén feloldja. Önnek fontos, hogy nyugodt, kellemes légkör vegye körül. Ezt most könnyedén meg is teremti.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold a Nyilas jegyében áll. Ezzel az otthonnal kapcsolatos dolgok kerülnek az első helyre. Ha van valami, amit meg kell beszélnie a családtagjaival, amivel dűlőre kell jutniuk, ma egy közös vacsora alatt elintézhetik!
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: