2017-04-03 08:12:32• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Érdekesnek ígérkezik ez a nap

Napi horoszkóp április 3-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Rák jegyében áll, különösen jelentős eseményeket ne várjon ma! Főleg délelőtt juthat sok eredményre, néhány nagyszerű ötlet is eszébe fog jutni, a tavasz nagyon jó hatással van önre. A rutinmunkák sem untatják, és könnyen szót ért mindenkivel.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Az üzleti életben hallgasson a megérzéseire, csak jól járhat ezzel. Alkalmas a nap arra, hogy rendezze a dolgait, és elkezdje a tavaszi nagytakarítást. Ám a nagyobb beszerzéseket jobb lenne elkerülnie, mert becsaphatják, vagy jóval drágábban juthat csak hozzá a vágyott dologhoz.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Sok energiája lesz, és ezt mind a saját hasznára fordíthatja. Meggyőzheti a főnökét egy terve helyességéről, és a magánéletében is minden az elképzelései szerint alakul. A párja alaposan meglepheti a viselkedésével – most sokkal nyitottabbnak és rugalmasabbnak mutatkozik, mint ahogy azt várta volna tőle!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Érdekesnek ígérkezik ez a nap. Kaphat egy olyan ajánlatot, amire nehezen mond nemet, de azzal is számolnia kell, hogy az új helyzet alaposan felforgathatja az életét. Talán állásváltoztatásról van szó, de az is lehet, hogy költözésről. Mindenképp aludjon a dologra egyet!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Szuper ötletek jutnak eszébe, de nagy önben a türelmetlenség is. A jó munkához idő kell, ezt tartsa szem előtt. Ha képes egy kicsit fékezni magát, akkor kitartással és szorgalommal sikerre viheti a terveit. A párkapcsolatára is érvényes ez – ne siettessen semmit, mert azzal elriaszthatja a párját!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Ha utazásra, vagy külföldi munkalehetőségre vonatkozó ajánlatot kap, ne nagyon habozzon, fogadja el. Ha éppen most realizálódik egy utazása, számíthat rá, hogy jobban sikerül, mint tervezte. És nemcsak új élményekkel, de új barátokkal is gyarapodik, akik sok tekintetben hatással lesznek gondolkodásmódjára.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Ez a nap nem lesz alkalmas hosszú távú tervek készítésére. Váratlan fordulatok, akadályok adódhatnak, és ha ellenszegül, csak ront a helyzeten, főleg, ha az hatósági, jogi üggyel van kapcsolatban. Az estéje jól alakul, töltse a barátai társaságában.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Most jól tud „helyezkedni”, a szerencse is a kezére játszik, jó időpontban van jó helyen… Tudomására juthat valami, amivel sok pénzt kereshet. Ne szalassza el az alkalmat, de legyen nagyon megfontolt. Csak azokat avassa be a tervébe, akiket feltétlenül szükséges!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ön ma különösen lobbanékony, meggondolatlan lehet, rosszul viseli, ha úgy érzi, dirigálni próbálnak önnek. Konfliktusai támadhatnak, meglepő események történhetnek önnel. Szerencsére a párja megértő önnel, mellette megnyugvást találhat.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Ma a legjobbat tudja kihozni önmagából! Olyan feladatokat kap, amelyekhez precizitásra, alaposságra, szorgalomra van szükség – ezek az ön erősségei. A banki ügyek intézését halassza máskorra, mert most önhibáján kívül is kár, veszteség érheti.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ma egyszerűen nem találja a helyes mértéket, hogy üzleti szituációkban előnyt tudjon kiharcolni magának. Bárhogy is fog hozzá, veszteségek jöhetnek ki a dologból. A sikert nem lehet kikényszeríteni, így jobb, ha máskorra időzíti a fontos tárgyalásokat.

Halak: II. 19. - III. 20.
Ma lehetőleg kerülje el a távolabbi rokonait, különösen azokat, akikkel egyébként sem rózsás a viszonya. Egy jelentéktelen ügy kapcsán is kirobbanhat a családi vita, és nehéz lesz jóvá tenni a válogatott sértéseket, amik esetleg elhangzanak egyik, vagy másik fél részéről…

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: