2020-05-30 07:50:49• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Előfordulhat, hogy kellemetlen meglepetésben lesz része

Napi horoszkóp május 30-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

A Szűz-Hold kiegyensúlyozottá teszi, ma a vidámság és az öröm uralkodik az életében. Kommunikáljon nyíltan és őszintén, különben fennáll a veszélye annak, hogy félreértésekbe bonyolódik.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Ha esetleg tartós konfliktusa van a párjával, akkor ez egy jó nap lehet arra, hogy tisztázzák ezeket. Jobb is, ha elássák a csatabárdot, mert adódhat néhány új probléma, amin közös erővel kell dolgozniuk.

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Elégedetlenkedő emberek bukkannak fel ön körül, akik megnehezítik a helyzetét. Ne vegye magára a kritikát, nehogy elvegyék az energiáját a negatív megjegyzésekkel. Ma amúgy is kevés lesz az energiája…

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Hold a Szűzben jár. Rendezze ma az anyagi ügyeit, nézze át a csekkeket, ellenőrizze a bankkivonatait. Sajnos előfordulhat, hogy kellemetlen meglepetésben lesz része, talán elfeledkezett valamiről. Ne essen kétségbe, mert valaki fel fogja ajánlani a segítségét önnek.

 


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Itt az ideje annak, hogy ha a napokban összeveszett valakivel, akkor végre kibéküljenek. Legyen bátor! Tegye meg az első lépést. Ma mindent szebb megvilágításban lát, tisztán és pozitívan.

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Hold az ön jegyében van. Ingerlékenysége és türelmetlensége problémákat okozhat, de ha fegyelmezi magát, akár rendkívüli teljesítményekre is képes lehet.

 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Csodálatosan alakul a napja, mindenben, amit mára időzített, sikerrel jár! Arra viszont figyeljen, hogy mások szemében ne tűnjön fölényeskedőnek, mert ezzel kiválthatja az ellenszenvüket.

 


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Mehetnékje van, de lehet, hogy ezzel egyedül marad, a családtagjai inkább otthon pihennének. Nem jó ötlet rájuk erőltetni az akaratát, inkább menjen el egy barátjával kirándulni. Másokkal szemben tanúsított kedvessége és nagyvonalúsága hasonló reakciókat vált ki a többiekből is.

 


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A baráti kapcsolatoknak nagy jelentősége van ma, jó tanácsokat adhat és kaphat. A beszédtémákból biztosan nem fognak kifogyni. Az estét viszont töltse pihenéssel!

 


Bak: XII. 22. - I. 19.

Ma nem szabad gyorsan és kapkodva tevékenykednie, különben komoly hibákat követhet el, vagy saját magát csaphatja be valamivel. Elsimíthat viszont egy családi konfliktust, ha kellő tapintattal áll hozzá. Nagy tapasztalata és empatikus képessége segítheti önt abban, hogy átlássa a szövevényes ügyet.

 


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ma előfordulhat, hogy látszatra minden rendben van, mégis parázs vita alakul ki valamiért. Ön most topon van, érvei megcáfolhatatlanok! Azért vigyázzon, ne vesse el a sulykot, mert könnyen vérig sérthet másokat!

 


Halak: II. 19. - III. 20.

Tele van energiával, ám rosszul viseli, ha korlátozni próbálják, vagy csak alkalmazkodnia kell valakihez. Legyen nagyon türelmes, bármennyire is csábítják a könnyebb megoldások. A hirtelen hozott döntések nem várt következményekkel járhatnak.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: