2020-08-12 08:06:19• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Egy korábban megkötött üzletből vagy egy régi adósságból most húzhat hasznot

Napi horoszkóp augusztus 12-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

A Hold az Ikrek jegyébe lép. Sok izgalmat ígér a mai nap. Szerencsére ezek kivétel nélkül olyan kihívások lesznek, amiket szívesen fogad. Jelentkezhet egy különleges képzésre, tanfolyamra, ahol új barátokra lel.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Ha valami nem megy úgy, ahogyan azt elképzelte, akkor kétségbeesés helyett keressen más módot a terv megvalósítására. Este remekül érezheti magát egy családi programon.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Hold az Ikrekbe lép, és sok jó ötletet ad. A megoldhatatlannak hitt problémákat végre tisztázni tudja. A párkapcsolat területén is kedvez önnek ez a bolygóállás.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Egy korábban megkötött üzletből vagy egy régi adósságból most húzhat hasznot. Ha ez egyben bevételt is jelent, vigyázzon, állítsa élére a garast, mert mostanában igen könnyen elgurul öntől!


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Az Uránusz hátrálni kezd. Ez sok területen hozhat akadályt, de ezek a megmérettetések azt a célt szolgálják, hogy átgondolja, mit akar elérni valójában az életben. Ma olyan beszélgetéseket folytathat, amik segítenek ezt megvilágítani.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Merkúr a bátor Oroszlán jegyében jár. Ez különösen megkönnyíti, hogy kreatív módon alakítsa az életét, és megváljon mindentől, ami abban akadályozza, hogy friss lendülettel induljon egy szebb jövő felé. Jó lenne, ha rászánná magát arra, hogy a pincét vagy a padlást kitakarítsa.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Egy váratlan örömhír miatt a fellegekben járhat, de az estére tervezett program is remekül sikerülhet a párjával. Kerülje viszont azok társaságát, akikről úgy érzi, kétszínűen viselkednek.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Az Uránusz hátráló mozgása miatt váratlan változások várhatók. Közös jellemzőjük, hogy valamiképpen hatással vannak a világszemléletére is. Maradjon rugalmas, akkor előnyére fordíthatja ezeket a sorsfordító energiákat.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ha mostanában szerelmi kalandba bonyolódott, kínos perceket élhet át, de végül győztesen kerül ki a helyzetből. Ma ügyesen forgatja a szavakat, ha valamit szeretne kiharcolni magának a munkahelyén, most érdemes tárgyalnia róla!


Bak: XII. 22. - I. 19.

Az Uránusz hátrálni kezd, ez nyitottá teszi mindarra, amivel szemben eddig talán túlságosan is elutasító volt. Érdekes emberekkel hozhatja össze a sors, akik új gondolatokat, nézőpontokat ismertetnek meg önnel.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Most megismerkedhet valakivel, aki valóra váltja az álmait - egy olyan társ érkezhet az életébe, aki őszintén ragaszkodik önhöz, és körbeveszi gyengédsége ezernyi jelével. Ha vannak gyermekei, akkor most különösen sok örömöt okoznak önnek.


Halak: II. 19. - III. 20.

A mai bolygóállások különös érzelmi töltettel rendelkeznek, váltakozva hol levertté, hol kirobbanóvá teszik a hangulatát, ez a párkapcsolatában is érezteti hatását. Idegesen reagál mindenre. Próbálja meg nagyobb veszekedések nélkül átvészelni a mai napot!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: