2016-09-06 23:38:05• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Egész nap mások ügyeit kell intéznie

Napi horoszkóp szeptember 7-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Jupiter, a szerencse bolygója rövidesen a Mérleg jegyébe lép, ennek már ma is érezheti a pozitív hatását. Épp itt az ideje, hogy javítson az életminőségén, kezdjen el diétázni, vagy sportolni. Este váratlan jó hírt kaphat!

Bika: IV. 20. - V. 20.
Nagy a káosz a munkahelyén, és önnek is rengeteg sok a dolga. Túl sokfelé kötelezte el magát, ezért nem tud mindennek eleget tenni. Legyen nyugodt és határozott, rangsorolja a munkákat, így könnyebben a végére ér a napnak.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Ma csak a rutinfeladatokkal foglalkozzon, ha lehetséges. Ezekből többet is el tud végezni, mint amennyit tervezett, csak az új feladatoknál látszanak zökkenők. Délután érdekes dolgokról szerezhet tudomást.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Ma sajnos egész nap mások ügyeit kell intézni, a saját feladataira alig jut ideje. Legyen óvatos, mert most az apró részletek is nagy jelentőséggel bírnak, a figyelme pedig könnyen elsiklik ezek felett. Támad viszont egy ötlete, hogyan tudna hatékonyabban dolgozni.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Most az anyagiak kerülnek előtérbe. A nagyobb vásárlásoknál egy jelentős összeget is megspórolhat, ha előre tájékozódik a boltok kínálatáról. A bankkal folytatott tárgyalások az ön számára kedvezően zárulnak.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A kétségei egy üggyel kapcsolatban részben jogosak, de azért az is benne van a pakliban, hogy túldramatizálja a helyzetet. Idegeskedés helyett inkább kérdezzen rá a homályos pontokra! Az este csak akkor telik jó hangulatban, ha előbb kiszellőzteti a fejét, tegyen egy nagy sétát hazafelé.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Egy ön számra fontos ügyben jelentős késedelemre kell számítania. Most igazán szükség lehet a kitartására, ha előbbre szeretne jutni. Kérjen segítséget a kollégáktól is!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Jupiter a Mérleg jegyéhez ér, ez pedig újfajta feladatokat és kihívásokat jelez. Nagyot léphet előre a következő időszakban, főleg anyagi tekintetben. Ma lehetőleg tartózkodjon a megerőltető sportoktól, este pihenjen minél többet.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21. 
Ne kössön ma komoly megállapodásokat, mert elképzelhető, hogy a partnere nem fogják betartani azokat, vagy más akadályok lépnek fel. Este legyen készenlétben, lehet, hogy váratlanul valamit még el kell intéznie.

Bak: XII. 22. - I. 19. 
Ez a nap eléggé zavart lesz, úgy érzi majd, hogy néhány dolgot képtelen elintézni. Beszélje meg a problémáit azzal a munkatársával, akivel bizalmas viszonyban van, valószínűleg tud segíteni az illető.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ma csak azokat a dolgokat vásárolja meg, amire feltétlenül szüksége van. Végig kellene gondolnia, hogyan tudná racionalizálni a kiadásait, mert túl sok pénz megy el feleslegesen.

Halak: II. 19. - III. 20. 
Ön óvatos, és jók a megérzései, így el tudja kerülni a mai nap csapdáit. Ne engedje, hogy az akarata ellenére bármire is rábeszéljék, főleg ne kössön megállapodást mások nyomására... Hallgasson a megérzéseire!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: