2013-10-24 01:47:14• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Csupa rejtély veszi körül

Napi horoszkóp október 24-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Szakítson magának egy kis időt a mai napon arra, hogy végre ne csak a környezetében élő embereket kritizálja, hanem egy kicsit magába is nézzen. Ha folyton csak elhárítja magáról a felelősséget, akkor esélye sincs arra, hogy fejlődjön.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Valamilyen téren legszívesebben a homokba dugja a fejét. A legvalószínűbben a párkapcsolat az, amely nehéznek, szinte reménytelennek tűnik az ön számára. A probléma elkendőzésével elodázza a megoldást.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ön villámgyors, mozgékony, és ötletekben sincs hiány, ha gyors megoldásokra van szüksége. A mai napon azonban még önnek is túl sok lehet a teendő. Nincs más megoldás, ha nem akar elúszni, valakinek át kell adnia bizonyos teendőket.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Úgy érzi ma magát, mint aki egy misztikus kalandfilmbe csöppent. Csupa rejtély veszi körül, és némely feltáruló igazság valósággal sokkolhatja. Bizony, a látszat néha csal. Ma úgy érezheti: a látszat mindig csal.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Nagyon elege van már abból, hogy folyton mások helyett kell dolgoznia. Hol szabadságon, hol meg betegágyban vannak a kollégái. Pechjére ön mindenki munkájához ért. A tálentuma most ugyan hátrány, de lesz még idő, mikor előnyére válik.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Önnek nagyon fontos, hogy tervszerűen, pontosan menjenek a dolgai. Már egy icipici változás is kihozza a sodrából. Pedig meg kellene tanulnia a rugalmasságot, mert a közeljövőben ezek a változások sűrűbbé válnak az életében.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Szép napja lesz ma! Az őszi színek merengővé teszik, andalogni van kedve. A szerelmi légyott, amire hívják, valószínűleg inkább nosztalgia, mintsem lángoló új érzés. De ez pont illik a tájhoz és a lelkéhez. Feloldódni, emlékezni vágyik.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Mielőtt ordítozni kezdene a munkahelyén, vizsgálja meg a problémát, ami miatt annyira kiborult. Nagyon valószínű, hogy nem is a kollégája tehet a kialakult helyzetről, hanem tőle független körülmények miatt történt a baj.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Már nagyon messze érzi a szabadságot. Most újra szeretne valahová elmenni, talán éppen oda, ahol a nyáron olyan jól érezte magát. Ma van esélye arra, hogy a párját is rávegye a kiruccanásra. Töltsék szép helyen az őszi szünetet!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Valamilyen rejtélyre, titokra bukkant a családjában. Lehet, hogy azt hiszi, ez közvetlenül nem is érinti önt, mert olyan régi dologról van szó. A lélek azonban viseli a lenyomatát még a több generációval ezelőtti dolgoknak is.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Pesszimista hangulatban van, ami miatt úgy érzi, hogy semmi sem úgy alakul, mint azt remélte volna. Az igazság pedig az, hogy az efféle gondolataival saját maga teszi lehetetlenné, hogy jól süljenek el a dolgai. Bízzon a jó fordulatban!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Megint túl önfeláldozónak bizonyult, és elvállat valamilyen pluszfeladatot a cégénél, pedig senki sem kötelezte rá. Ezért a végén elúszhat a dolgaival, és nemhogy dicséretet, de szidást fog kapni az önfeláldozásáért. Lépjen vissza!

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: