2018-02-01 06:50:33• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Bízz jobban önmagadban!

Napi horoszkóp február 1-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Szűz jegyébe ér este. Ez már komótosabbá, lassabbá, olykor nehézkessé is teszi önt, a munkahelyén nehezen halad a feladatival. Kedvet kap viszont ahhoz, hogy az otthonát csinosítgassa, és főzzön valami finomat.


Bika: IV. 20. - V. 20.
Elsősorban anyagi szempontból lesz szerencsés ma. Ha ön vállalkozó, akkor most lehetőséget kap arra, hogy tovább terjeszkedjen. Ha alkalmazottként dolgozik egy cégnél, akkor várható, hogy előléptetik, vagy fizetésemelést kap!


Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Ma inkább a gyakorlati dolgokkal kellene foglalkoznia, például elkezdhetné a nagytakarítást az otthonában. Ha intézni valója akad, ma meglepheti a hivatalokban tapasztalt gördülékenység és gyorsaság.


Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Szűz jegyébe készül átlépni, ez némi könnyedséget és optimizmust is hozhat magával. Nyugodtan hagyja, hogy átragadjon önre is, ha a többiek kicsit lazábban veszik a dolgokat. Egy apróság ma sok mindent megváltoztathat. Bízzon jobban önmagában!


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Ez a nap kiváló arra, hogy hivatalos ügyeket intézzen, gondja legyen a pénzügyekre. Nyereségre tehet szert ismert emberek által, és hasznot húzhat egy előnyös helyzetből. Legyen résen, ne hagyja ki a lehetőséget!


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Tárgyilagos és ésszerű tud maradni, ráadásul éber és furfangos. Csodálatos lehetőségei vannak az üzleti tárgyalásokhoz! Kisebb javításokat is el tud majd végezni az otthonában.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Képes lesz a kényes kérdésekben is gyakorlatiasan eljárni. A bolygók segítenek abban önnek, hogy anyagi ügyeiben is rendet teremtsen, ha szüksége van erre.


Skorpió: X. 23. - XI. 21. 
Komoly elismerésben részesülhet, és kitágul ön körül a horizont, új élmények, új emberek és új helyszínek révén. Azért vigyázzon, ne szálljon a fejébe a siker, maradjon olyan kedves és megértő a többiekkel, mint szokott!


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A megérzései ma tisztábban és jobb irányba vezetik, mint a meggondolása, hallgasson hát rájuk. Ne maradjon egyedül ma este, mert régente vidám percet mulasztana el.
 

 

 

Bak: XII. 22. - I. 19.
Ön nyíltan közeledik a többiekhez, és segítőkre talál, akik egy fontos ügyben nagyon is a hasznára lehetnek. Este örömét leli egy barátja látogatásában. Rengeteg megbeszélnivalójuk akad.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A mai nap nem látszik igazán kedvezőnek az ön számára, sok energiát veszíthet. Semmi gond nincs azonban, nem olyan rossz a helyzete, mint hirtelen elkeseredésében gondolja... Amit tervbe vett, azt probléma nélkül el is tudja érni. Egy délutáni randevú talán kicsit vontatottan zajlik le. Ne sürgessen semmit!


Halak: II. 19. - III. 20.
A Jupiter a Skorpió jegyében jó fényszöget vet a Halak jegyére, és ez örömet szerezhet önnek. Ma minden barátságosabb megvilágításban látszik majd. Javaslatait kedvezően fogadják, sok dicséretre számíthat.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: