2021-02-21 07:41:17• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Biztonságra, és szeretettel teli otthonra vágyik

Napi horoszkóp február 21-re 12 csillagjegy szülötteinek.
 

Kos: III. 21. - IV. 19.

Ha tisztában akar lenni a saját helyzetével, ahhoz először a fejében kell rendet tennie. Ahelyett, hogy felesleges pletykálkodásba merülne, és pláne a szomszédjába vinné az otthoni gondokat, inkább beszélgessen többet a kedvesével!

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Ma jobban tenné, ha inkább elkerülné a problémás helyzeteket! A kedvesével szemben is túl követelőzőnek bizonyulhat, ami nem biztos, hogy jót tesz a kapcsolatuknak. Legyen elnézőbb vele!

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Önt igazán nehéz kihozni a sodrából, de a mai napon még ez is sikerülhet valakinek. Alighanem régóta érik már ennek a vitának a kirobbanása kettejük között. Jobb is, ha tisztáznak mindent, akkor van esély arra, hogy másként legyen eztán.

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Biztonságra, és szeretettel teli otthonra vágyik. Ehhez azonban nem az az út, hogy mindig ön lép vissza kettőt, hogy folyton ön hátrál meg a konfliktusok elől. Néha erősnek kell mutatkoznia, hogy a másik is láthassa biztosan, hol vannak a határok, amiket nem léphet át.

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Hold az Ikrek jegyében jár, ettől igencsak beszédes kedvében lehet. Arra azért vigyázzon, hogy kinek fecsegi ki a titkait, vagy hol teregeti épp ki a családi szennyest, mert valaki visszaélhet a hallott információkkal.

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Az sem jó, ha folytonosan a szőnyeg alá söpörjük a gondokat, ám az sem, ha mindent észrevesz, és minden apróságot folyamatosan szóvá tesz. Próbálja megtalálni az arany középutat, és főleg lazítson egy kicsit.

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A Nap az álmodozó Halak jegyében jár. Egyébként sem arról híres, hogy gyorsan dönt, de a mai nap még álmatag is, és folyton elkalandozik a figyelme. Ugyanakkor jó a kedve, és a belső béke uralkodik el a lelkén.

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Érzelmes, kicsit lelkizős a mai napon. Jó érzékkel közelíti meg mások problémáját, és most kellő gyöngédséggel képes a tanácsait, véleményét tálalni. Ettől aztán mindenféle, fajta kapcsolata jól működik.

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A Hold az Ikrek jegyén halad keresztül. Remek hangulata van, de kissé csapongó a figyelme. Szerencsére ma csak a kikapcsolódás a feladat! Menjen kirándulni, sétálni, sportolni, levegőzni!

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Szép napra ébred, és ezt külön is bearanyozza párja kedvessége, törődése. Ha társat keres, most megismerkedhet az éppen önhöz illővel, persze lehet, hogy egyelőre csak online folyik az ismerkedés, de ettől még sok kellemes pillanatot szerez.

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Megbánthatta egy ismerősét, aki, bár nem áll túl közel önhöz, mégis fontos szerepet tölt be az életében. Ha sokáig nem hívta fel, akkor ne halogassa, keresse ön a kapcsolatot vele! Ha kell kérjen akár bocsánatot!

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Jó napja lenne, ha nem lenne ennyire bizonytalan egy fontos kérdésben. Hiába rohangál fűhöz-fához, senki nem fog tudni tökéletes válasszal szolgálni. Azt ugyanis önmagában találhatja meg!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: