2020-04-15 08:00:09• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Az önkontroll hiánya ma valódi probléma lehet

Napi horoszkóp április 15-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

A Nap az első sorsterületén kvadrátban a Jupiterrel, kihívásokat, hozhat a hivatás területén. Féltékenyen őriz minden munkát, még azt is, amihez nincs elég ideje vagy amihez nem nagyon ért. Nem csoda, ha kifut az időből.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Igen zaklatott, lelki békéje feldúlt, ami persze teljesen érthető. Próbálja kiszűrni a zavaró körülményeket és rendszerezze dolgait. Egyébként egészségét is megviseli ez a feldúlt lelkiállapot.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Az optimizmusa és magabiztossága túlzott méreteket ölthet a mai napon, és nagyon türelmetlen a részletek áttekintésében. Valami nagy dobásra készül, és túlbecsüli saját képességeit. Legyen óvatos!


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Hangulatingadozásai lehetnek, az egyik pillanatban nagylelkű és segítőkész, olyannyira, ami meghaladja a lehetőségeit, a másik percben pedig borúlátó és rosszkedvű. Az önkontroll hiánya ma valódi probléma lehet.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Ma minden azon múlik, hogy az Oroszlánra jellemző elszántsággal tud-e küzdeni. Ha így tesz, és nem merül el a lényegtelen dolgokban, igazán kedvező nap lesz a mai.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Módja van jelentős változtatásokat véghez vinni életében. Valahonnan pénz is áll a házhoz. Fogadja el a sors ajándékát, nem fogja megbánni. Ma a szerelmi életében is hozhat fontos döntést, talán az eljegyzést, házasságkötést tervezgetik.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Egy ritka és érdekes lehetőség rajzolódik ki ön körül, mely a hivatását és a bevételi lehetőségeit érinti. Ne hagyja, hogy ebben bárki is befolyásolja. Alkalma lesz valakinek meghálálni, hogy korábban segített önnek.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Az a cél, ami egykoron módfelett lényeges volt, most mellékvágány az életében. Sokkal helyesebb a jövőre nézve új terveket készíteni. Ön rendkívül alkalmazkodó, menni fog ez is!


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A Jupiter és a Nap fényszöge a személyes és szakmai siker iránti vágyát erősíti, ha tud otthonról dolgozni, akkor remekül teljesít. Másoktól ne várjon túl sokat, mert az kapcsolati problémákhoz vezethet.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Úgy érzi, hogy olyasmit várnak el öntől, ami meghaladja teherbírását. Ugyanakkor ön is többet vár egyik családtagjától, mint amennyire az képes. Mielőbb tisztázni kell a kérdéseket, ami nem fog menni szemrehányás nélkül.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Rosszul kezdődött a napja, de ne hagyja, hogy ez nyomassza. Keresse a kapcsolatokat, akár a közösségi oldalakon is, szüksége van barátokra, akik igazán szeretik, akik jóban-rosszban kitartanak ön mellett.


Halak: II. 19. - III. 20.

Az optimizmusa és a hite, arra készteti önt, hogy akár kockázatokat is vállaljon, olyan tevékenységekben fog sikert elérni, amire nem is számít. Kísértést érezhet arra, hogy munkájában még többet vállaljon, mint eddig.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: