2015-08-04 09:23:34• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Az este mindenért kárpótolni fogja

Napi horoszkóp augusztus 4-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Kos jegyébe ért, egészen biztosan érzi, milyen jót tesz ez önnek. Délután lehetőleg ne vitatkozzon senkivel, akkor sem, ha halálra idegesíti valaki. Este egy forró flört vár önre.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold kedden a Kos jegyében áll. Ha sikeres szeretne lenni, haladjon lépésről lépésre a feladataival. A Merkúr hamarosan az ön kockázatvállalásokat jelző területére lép, és csak úgy ontja a jobbnál jobb ötleteket.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold a Kos jegyében áll, közelít az Uránuszhoz: ez komoly energiát ad önnek. A tárgyalásai során a legjobb érvek jutnak majd eszébe. Használja ezt a napot arra, hogy az ügyfeleit mindenről minél előbb tájékoztatja.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Ne féljen attól, hogy nem felel meg mások igényeinek, összpontosítson inkább a saját elképzeléseire és vágyaira. Az este mindenért kárpótolni fogja, főleg, ha a kedvesével töltheti az időt.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Hold a Kos jegyében áll, sok öröm vár önre. Kifejezőképessége erős, most a legjobb oldaláról mutatkozhat be másoknak. A Hold romantikus hangulatot varázsol ön köré. Igazán boldog lesz, nem is akarhatna ennél többet.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A nyugalom a legfontosabb dolog a világon, ne hagyja, hogy ebből bárki kizökkentse. Délután kellemes baráti beszélgetésben lehet majd része, de ha úgy érzi, a diskurzus nem vezet sehová, inkább köszönjön el.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold a Kos jegyében áll, ez előreviszi az ön dolgait, most minden helyzetben megtalálja a megoldást, és helyesen cselekszik. Este nyugodtan elengedheti magát, és jól szórakozhat.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Ne engedje, hogy bármi felizgassa, még akkor se legyen túl heves, ha biztos abban, hogy önnek van igaza. Ma a munkájára és a hivatására kellene a legtöbb időt szentelnie. Vigyázzon a bevitt táplálék minőségére, mert a bolygók emésztési panaszokat jeleznek!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold a Kos jegyében jár, remélhetőleg ön is érzi az erőt, amit ez a bolygóállás hoz. A Merkúr az Oroszlán jegyéből pontosan a megfelelő szavakat adja ma a nyelvére, ha észérveket kell felsorakoztatnia. Jól sikerülnek a tárgyalásai.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold kedvezőtlen fényszögben van a Plútóval, így előfordulhat, hogy reggel elaludt. Délután sajnos nem fog tudni annyira előrehaladni a feladataival, mint amennyire szeretne. Este mindenképpen béküljön ki azokkal, akikre haragszik.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold a Kos jegyében áll, és lendületet ad a mai naphoz. Délután sok ragyogó ötlet juthat eszébe, ebből egy olyan javaslat is születhet, ami jó fogadtatásra talál a főnökeinél. Este a szerelem érzése keríti hatalmába.

Halak: II. 19. - III. 20.
Ne engedje, hogy bárki is elvonja a figyelmét attól, amit meg akar valósítani. Próbáljon meg minél precízebb maradni, akkor is, ha mások siettetnék. A nyugalomban van a legnagyobb erő!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: