2015-07-13 08:30:05• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Az este kellemes lesz

Napi horoszkóp július 13-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Nap a Rák jegyében áll, ami az ön számára kedvezőtlen, ráadásul a Mars és a Merkúr is támadásba lendül. Ne izgassa fel magát azon, hogy nem a tervei szerint alakulnak a dolgok, meg kell tanulnia kezelni a kudarcokat is!

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Jupiter és a Vénusz még kedvezőtlen helyzetben áll. Ez érzékenyebbé teszi önt, könnyebben felkapja a vizet, mint egyébként. Ha azonban tudatosítja ezt magában, és megőrzi a higgadtságát, felesleges viták nélkül átvészelheti a napot. Az este már jó hangulatban telik.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold az Ikrek jegyében áll, a Szaturnusz a Skorpió jegyében visszafelé halad. Emiatt önnek is nehezére esik a munka, úgy érezheti, összecsaptak a feje fölött a hullámok. Este igyon egy nyugtató teát, hogy végre rendesen kipihenhesse magát!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Nap, a Mars és a Merkúr is a Rák jegyében áll. Ez egyértelműen pozitív fejleményekre utal. Most pontot tehet a régóta húzódó ügyei végére. Az este kellemes lesz, mély és örömteli beszélgetésben lehet része valakivel.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Skorpió jegyében van a Szaturnusz, és hátrafelé halad. Sajnos ez a nap nem sok jóval kecsegteti önt, semmi sem sikerül úgy, ahogy eltervezte. Este próbáljon meg lazítani!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Sikeresen kezdi a hetet. A Szaturnusz a Skorpió jegyében áll, ami magabiztos fellépést ad önnek. Eredményesen képviseli az érdekeit egy munkahelyi vitában, ezzel a főnöke elismerését is kivívhatja!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Három bolygó tartózkodik a Rák jegyében, ez negatívan hat önre. Legszívesebben egész nap ágyban maradna… Vegyen egy mély levegőt, ma kitartásra lesz szüksége!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Szaturnusz a Skorpió jegyében van, a Rák jegyében álló bolygók pedig kedvező hatást gyakorolnak önre. Kívülről úgy tűnhet, hogy túlságosan is stresszes az élete, ám ön tisztában van a képességeivel, és biztos benne, hogy legyőzi az akadályokat.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A horoszkóp 8. sorsterületén három bolygó is áll, ez eléggé kedvezőtlen az ön számára. Nem érik sikerek, hiába minden erőfeszítése… Tegye meg, amit tud, a többit bízza a sorsra: higgye el, az idő minden problémáját megoldja!

Bak: XII. 22. - I. 19.
Az Ön uralkodó bolygója a Skorpió jegyében áll. Ön magabiztos, erős és céltudatos – nem csoda, hogy mindenkit meggyőz az igazáról!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Nehezen indul a mai nap, enerváltnak érzi magát. Próbáljon egy kicsit jobban koncentrálni a feladataira, mert ha nem figyel, könnyen hibázhat a munkájában! A Hold az Ikrek jegyében áll, az estéje izgalmasan fog alakulni, elképzelhető, hogy megismerkedik valakivel!

Halak: II. 19. - III. 20.
A Szaturnusz a Skorpió jegyében hátrafelé halad, és kedvező fényszögben van a Halak jegyével. Délelőtt előnyös üzletet köthet. Jó lenne, ha ebédig minden fontos dolgát elintézné, hogy a délutánt nyugodt pihenéssel tölthesse.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: