2019-08-09 04:53:53• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Amihez hozzáér, ott pénz terem

Napi horoszkóp augusztus 9-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Az ön ötödik sorsterületén a Vénusz együttáll a Nappal, ez egy romantikus időszakot jelez az életében. A Mars megadja önnek a lendületet, így e két bolygóállás együtt hatalmas vonzerővel ruházza fel. Ha most kezdődik egy kapcsolat, akkor a Jupiter hozzáadja a vidámságot és a bizalmat.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Az ön uralkodója, a Vénusz együttáll a Nappal, és a Mars is a közelben áll, az ellenkező neműek értékelik az ön szexuális kisugárzását, a szórakozás és a randik elé semmi nem gördít akadályt. Pénzügyeit sikeresen tudja kamatoztatni, ebben még a Jupiter is besegít önnek.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Az ön hetedik sorsterületén átvonul a Jupiter és kapcsolatba kerül a Vénusz-Nap együttállással, ez egy varázslatos nap, kiváló minden új kapcsolat megkezdésére, amiben a romantika is szerepet kap. A pénzügyekre szintén kedvezően és bőségesen méri sugarait ez a konstelláció.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Remek befektetéseket, üzletei lehetőségeket küldenek önnek ma a csillagok. Amihez hozzáér, ott pénz terem. A szerelmi életében is új fejlemények várhatóak.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Ilyen szerencsés konstelláció ritkán adódik, ma ön a sors kegyeltje: a Nap, a Vénusz és a Mars az ön első sorsterületén áll, akár eljegyzésre, vagy nászútra is sor kerülhet, vagy egy külföldi nyaralás veszi a kezdetét.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Az ön negyedik sorsterületén vonul át a Jupiter, ami most indult meg előre. Ön vagy lakásavató bulit tart, vagy valamilyen luxus holmit vásárol az otthonába, vagy összeköltözik szerelmével, de akár mindhárom is teljesülhet.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A Jupiter az ön harmadik sorsterületén kapja a Vénusz és a Nap jótékony sugárzásait, önt most a társadalmi események vonzzák, és lehetősége szerint nem is marad le egyről sem. Ön most találkozhat élete nagy szerelmével, aki szépségében és társadalmi státuszában is önhöz való.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Önnek a Karrier sorsterületén van ez Vénusz-Nap-Mars konstelláció, melyet a második sorsterületéről a Jupiter és a Hold is megtámogat. Hívatásában elsöprő sikerek koronázzák az eddig befektetett munkáját, ezt anyagilag is honorálják a főnökei. Ha ön egyedülálló, akkor romantikus sikerek is várnak önre.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A Jupiter az első sorsterületén vonul át és a kilencedik életterületről kapja a Nap, Vénusz és a Mars jótékony sugárzásait. Elképzelhető, hogy ön kedvesével valamelyik tengerparton nyaral. Minden együtt van a boldogsághoz, ön nagyon elégedett és élvezi az élet örömeit.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Az Oroszlán jegyében álló három planéta az ön nyolcadik sorsterületén vonul át, amihez ma hozzáér, az arannyá változik a kezei közt, soha nem látott sikerek övezik a napját. Kiváló lehetőség akár egy új vállalkozás beindításához is. Szerelmével rég nem érzett szenvedélyben részesül.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Az ön hetedik sorsterületén vonulnak át az Oroszlánban álló erotikus planéták, ehhez megkapja a Jupiter támogatását a karrier életterületéről. Nem kívánhatna ennél többet az élettől, mint amiben ma részesül: romantikus partner és hivatali sikerek.


Halak: II. 19. - III. 20.

Az ön hatodik sorsterületén vonul át néhány planéta, ha volt betegség, akkor az abból való sikeres felgyógyulást jelenti, vagy kellemes munkahelyi légkört, esetleg a kollégákkal egy kis munka utáni kikapcsolódást, ami átnyúlik a következő napra is.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: