2019-02-20 05:17:37• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - A sok hercehurca elveszi az erejét

Napi horoszkóp feburár 20-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Rosszul viseli, ha korlátozni próbálják, ideges, nyugtalan hangulatban van. Ez a kapcsolataira is rányomja bélyegét, vitákra, veszekedésre számíthat. Próbáljon megnyugodni, a legjobb ilyenkor otthon maradni.

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

A Mars a Bika jegyében jár. Ennek köszönhetően ön végre csak önmagára hallgat, nem pedig mások elvárásainak próbál megfelelni. Jól teszi, mert csak akkor lehet boldog, ha a saját útját járja.

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A munkahelyén sajnos összekülönbözhet a feletteseivel, de fontos, hogy ne hagyja elfajulni a vitát, és ne vigye kenyértörésre a dolgot! Fékezze az indulatait, és legyen türelmesebb, belátóbb a családjával is.

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

A sok hercehurca elveszi az erejét. Ne engedjen a kísértésnek, és ne most lazítson, mert akkor könnyen kicsúszhat a lába alól a talaj. A közlekedésben most különösen fontos az óvatosság, mert még az a bizonyos sokat emlegetett tégla is leeshet...

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Jupiter különösen érzékennyé és finom érzésűvé teszi önt. Ez pozitív hatást gyakorol beszélgetéseire, mert most szóba tud hozni olyan témákat, amelyek jelentősek az ön számára. Az estét kellemes társaságban töltheti.

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Érdekesen alakul a mai napja, olyan eseményeket jeleznek a bolygók, amelyek nagy hatást gyakorolnak önre. Az ebből fakadó megújulás lelki síkon történik, lassan megy végbe. Közelebb kerülhet igazi énjéhez.

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Valószínűleg minden a tervek szerint halad, a csillagok legalábbis semmiben sem gátolják önt. Ha valami mégis balul sülne el, magában keresse a hibát, és igyekezzen kijavítani azt!

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Ma már elemében érezheti magát! Szervezzen valamilyen különleges programot magának! Ha ön szingli, most az útjába sodorhatja a sors azt a személyt, akire vágyott.

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ma minden érdekli majd, ami kizökkentheti a megszokott kerékvágásból, nehezen koncentrál a feladataira. Lehetősége lesz új dolgokat kipróbálni. Ezek révén rájöhet, mi az, ami hiányzik az életéből!

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Hirtelen, szinte egy szempillantás alatt kerül az események központjába. Még szerencse, hogy mindig gyorsan feltalálja magát, könnyen alkalmazkodik, és a rendkívüli helyzeteket is sikeresen meg tudja oldani.

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Annyi új ötlete támad, hogy hirtelen nem is tudja, melyikbe fogjon bele. Jegyezze fel mindegyiket, és dolgozza ki őket később. Új emberek fognak belépni életébe, akiktől jó dolgokat tanulhat. Ha meghívást kap estére, fogadja el!

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Intenzívnek ígérkezik ez a nap. Erősen kell figyelnie, hogy ne kövessen el hibákat. Juttassa magát mindig olyan pillanatokhoz, amelyekben ki tud kapcsolódni. Több nagyszerű bolygókapcsolat is érezteti hatását, amelyek szerelmi boldogságot ígérnek.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: