2014-04-06 11:26:40• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - A pénzügyi gondok lassan felőrlik az idegeit.

Napi horoszkóp április 6-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Bár a jegyében járó Uránusz nem sok lazítást enged önnek, mégiscsak meg kellene próbálnia. A legjobb, ha e különcséget kedvelő bolygó kedvében jár, és olyas módon pihen, ami szokatlan. Vegyen magának egy függőágyat például!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Uralkodó bolygója a Neptunuszt közelíti. Hatására egyre szerelmesebb és/vagy egyre szétszórtabb lehet. Az biztos, hogy a precizitás és pedantéria most nem az erénye. De talán most nem is erre van szüksége. Sem önnek, sem a párjának.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A régi kapcsolatok próbára tehetik az idegeit. Különösen az idősebbekkel lehet most sok gondja-baja. Akármilyen odaadó is azonban, nem szabad megfeledkeznie a saját igényeiről sem. Nehogy a saját egészsége lássa kárát.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A pénzügyi gondok lassan felőrlik az idegeit. Nem intézheti el azonban a dolgot pusztán azzal, hogy csapkod és mérgelődik. Valamilyen konstruktív megoldást kell találnia. Ehhez azzal is szembe kell néznie, hogy ön miben hibázott a közelmúltban.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Úgy érzi, valamilyen változás készülődik, érlelődik az életében. De azon már túl van, hogy ezen idegeskedjen, inkább a rákészüléssel, az átalakulással van elfoglalva. Ha jól csinálja, az egész inkább a javát fogja szolgálni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Uralkodó bolygója a Plútóval áll éppen konstellációban, ennek hatására a kutató szellem felébred önben. Nem mindegy azonban, hogy milyen irányban kezd el „nyomozni”. A tudós kutatás értelmesebb, mint a gyanakvó kémkedés.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

ntenzív időszakra kell felkészülnie a következő héten. Ezért jól teszi, ha a mai napot rákészüléssel, pihenéssel tölti. Már ha képes rá. Lehetséges, hogy annyira vibrál ön körül a levegő, annyira pezseg az élet, hogy erre képtelen.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A lazítás most nagyon nehezére esik. De éppen ezért annál fontosabb, hogy egy kicsit mégis megpróbálja erőltetni a dolgot. Többet kellene mozognia is, mert a tagjai kezdenek már bemerevedni, berozsdásodni. A masszázs is gyógyító lehet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Valaki ma egyenesen elhalmozza önt dicséretekkel. Talán hátsó szándékai is vannak, de ön ezzel ma ne törődjön. Jókedvű és végre úgy érzi, magára talált. Látja az útját, és éppen ezért elnézőbb másokkal szemben is. Nagyon helyesen.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A jegyében járó Plútót érő fényszögek miatt a szokásosnál is lendületesebb, mindennél inkább akarja a változást. Nem várhat azonban mindent másoktól. Valamit önnek is meg kell tennie önmagáért, ha tovább akar fejlődni.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ha valakit választott, és vele is akar maradni, akkor jobban tenné, ha a figyelmességével halmozná el őt, nem pedig a kritikáival. A cinikus megjegyzéseiről gyanítható, hogy sokkal inkább önmaga, mint a társa ellen szólnak.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ha hosszabb ideje tartó kapcsolatban él, akkor jól tenné, ha utána nézne a párja különc dolgainak. Talán csak nagyon unatkozik ön mellett, azért keres magának újabb és újabb kalandokat. Ne ijedjen meg, nem biztos, hogy szerelmi téren.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: